tiistai 5. tammikuuta 2010

Luistinratojen kingi

Tänään oli se kauan odotettu päivä, kun Max pääsi ensimmäistä kertaa kokeilemaan luistimia. Muumeista on Jäärouvaa ja muita jaksoja, joissa Pikku Myy luistelee taidokkaasti, katseltu kateellisena ja ihaillen jo pitkän aikaa.
Pakkasta oli vielä tänäänkin 13 astetta ja lunta tuli välillä taivaan täydeltä, mutta eikun vaan sekaan. Luistimet jalkaan ja kypärä päähän..


Tästä se lähtee..

Potku..potku..


Melkein jo onnistuu :)

Pikkuveli tyytyi katselemaan vaunuista.

Noin puolen tunnin luistelun jälkeen täytyy todeta, että hieman hiomista Maxin luistelutaidoissa vielä on (niinkuin kuvatkin kertovat). Mutta loistava alku, tästä se lähtee :)
8 kommenttia:

 1. Tärkeintä siinä harjoittelemisessa on lapsen kiinnostus touhua kohtaan, ja hienoa on jos intoa löytyy :). Minun plikka on ollu ensi kerran jäällä 2,5-vuotiaana ja nyt 4-vuotiaana menee jo oikein taidokkaasti. Jo ekoilla kerroilla jäällä tyttö yritti kovasti tehdä temppuja, joita oli nähnyt taitoluistelukisoista. Aina välillä niitä vieläkin yritetään, melko huonoin tuloksin kylläkin :D.

  VastaaPoista
 2. Voi toista kun pääsi luistelemaan! Varmasti kova juttu. Ja nopeesti hän saa jutun juonesta kiinni :)

  VastaaPoista
 3. Ihan varmasti, asenne on kohdallaan!
  On muuten todella kaunis sininen tuo Ticketin puku; meillä se on jemmassa vielä, esikoisen ensi talvea ajatellen. Onpa se ihana!

  VastaaPoista
 4. Mekin on kerran kokeiltu, poika 2,5 v. Osasi kuulema tosi hyvin luistella, jää vaan oli liian liukasta ;) ja äidin kommentti: mun selkä ei kestänyt edes puolta tuntia sitä roikottamista!

  VastaaPoista
 5. Ihanan riemulliset on luistelijan ilmeet :) Siitä se lähtee!

  VastaaPoista
 6. Tuosta se lähtee!, kivaakin näyttää olevan. :o)

  VastaaPoista
 7. Hieno alku on jo luisteluun oppimisesssa, kyllä se siitä lähtee!!

  Ottaa muuten selän päälle tuo lapsen luisteluttaminen. Jäähallilla on ollut mahtiviritys:kaksi limsakoria nippusiteillä torniksi. Sen kanssa on hyvä liukua jäällä, ei keikahda kumoon ja on kevyt.

  VastaaPoista
 8. Oikein hieno alku luistelussa Maxilla! =D
  Meillä mies veisi tuon poitsun jo luistelemaan ja ikää ei ole edes kahta vuotta... =) Ehkä vasta ensi talvena...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)