tiistai 19. tammikuuta 2010

Ennakkotilauksia Moonkidsin kevätmallistosta

Lukuisten kyselyjen vuoksi olen päivittänyt Moonkidsin uutuudet Niilo Ilo verkkokauppaan. Voit tehdä tilauksen ennakkoon ja toimitan tuotteet heti, kun ne saapuvat. Arvioitu toimitusaika on tammikuun loppuun mennessä.

Itsekin odotan ihan innoissani Moonkidsin toimitusta, haluan pojille ainakin nuo froteehousut ja hupparit. Fransille sopisi keltainen ja Maxille sininen..


P.S. lisätilauskin on tekeillä, mitä kokoja/malleja haluaisit kauppaan?

11 kommenttia:

 1. Meinasin heti pistää tilauksen niistä ihanista pinkeistä moonkidsin housuista, mutta nyt kun näin tän keltaisen yhdistelmän kuvassa niin tulikin valinnan vaikeus :D Ihanan raikas!

  VastaaPoista
 2. Kiitos:kaksi raitapaitaa lähti tilaukseen. Keltaiset housutkin olisi ihanat, mutta en uskaltanut tilata, kun ainakaan se suoralahkeinen malli ei meillä yllätys yllätys pysynyt jalassa. Noissa taitaa olla kuitenkin kuminauhat myös lahkeissa, joten olisiko toivoa?

  VastaaPoista
 3. Oliviah: Moonkidsin housuissa on tosiaan kuminauhat lahkeissa. Meillä on käytetty molempia malleja, ja kyllä tämä nykyinen malli pysyy paljon paremmin lasten menossa mukana ;)

  VastaaPoista
 4. Kuinka hyvin nuo Moonkidsin housut vastaa nykyään kokoaan? Siis olisikohan koko 98 cm passeli hoikalle 98 cm pitkälle pojalle, vai pitäisikö olla kokoa isompi?

  VastaaPoista
 5. Sieltä olikin jo loppu meidän koot niissä mitä olisin halunnut..
  Eli ainakin minä toivoisin lisää 104cm froteehousuja keltaisena ja isompiakin jos saa. Saakos haalarihousuja 104cm? vai loppuuko koot 98cm?
  Raitapaitoja kanssa toisin isommissa koissa 110-> :)

  VastaaPoista
 6. Sande: ottaisin Moonkidsiä mieluummin reilumman koon. Varsinkin nyt, kun noissa housuissa on kuminauhat lahkeensuissa niin saa ollakin vähän reilumpi koko.

  Mia: Moonkidsiä on tilattu uusi erä, joissa toiveitten mukaisesti koot isompia, housuja 116 cm saakka ja paitoja 122 cm saakka. Myös muita kokoja lisää :)

  VastaaPoista
 7. Raitapaidat tilattu ;) Keltaista raitapaitaa olisin myös halunnut, mutta oikea koko oli jo loppunut :( Nuo keltaiset froteehousut ehdinkin jo aiemmin tilata muualta...

  Ne froteiset haalarit vielä tekisi mieli tilata. Minkälaisia ne ovat kooltaan?

  VastaaPoista
 8. Miitu: Minusta haalarit ovat leveydeltään niukkamalliset, mutta pituutta on ihan normaalisti. Kun lahkeet ovat suorat, ei voi oikein ottaa kovin reilua kokoa (ellei sitten halua ensin ommella kuminauhaa lahkeisiin).

  Haalarit ovat tosi mageen näköiset päällä :)

  VastaaPoista
 9. Mäkin katselen noita housuja "sillä silmällä";-) paidat ovat ainakin niukkaa mitoitusta, mäkin mietiskelin juuri niitä oikeita kokoja meille. Olisiko mahdollista, että laittaisit vaikka lahkeenpituuden mitan housujen koon lisäksi, niin voisi vähän "mallata" valmiiksi?!

  Luultavasti saat niin paljon asiakkaita, että jos mahdollista, niin otathan myös vähän isompia kokoja, ainakin kokeeksi myyntiin!

  VastaaPoista
 10. Tosi ihanat nuo moonkidsin keltaiset ja sinivihreät joustishousut. Kerkesinkin tilata jo toisesta nettikaupasta.Mutta hupparin haluaisin vielä... keltaisena =) Ovatko hupparit pieniä kooltaan? Meillä käytössä edellisen sesongin joustishousuja (eli ne kumilenksulliset)koossa 116,vaikka poika yleensä käyttää 110 cm vaatteita. Mietityttää tilaanko hupparin koossa 116 tai 122 ? Tuleeko myyntiin huppareita koossa 116-122?

  VastaaPoista
 11. Aamunkukka: paidat ovat tosiaan niukkaa mitoitusta, ne kannattaa valita kokoa isompana kuin mitä on normaalisti käytössä.

  Laitan mittoja vaatteista, kun saan toimituksen. Ja voin laittaa kuvia poikien päällä, niin auttaa päätöksenteossa :)

  Anonyymi: tosiaan housujen malli on sellainen, että kannattaa ottaa vähän reilu koko. Tätä uutta hupparimallia en ole päässyt vielä sovittamaan pojille, mutta ainakin viime vuoden malli oli enemmän niukka kuin reilu mitoitukseltaan.

  Huppareita ja housuja tulee myyntiin kokoon 116 cm saakka ja paitoja 122 cm saakka :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)