torstai 7. tammikuuta 2010

Päivitystä liinavaatekaappiin

Olen jotenkin hirmuisen huono ostamaan lakanoita ja pyyhkeitä, joten meidän liinavaatekaappi on ollut ihan surkeassa kunnossa. Eriparisia ja -värisiä pyyhkeitä, lakanoita ja tyynyliinoja.

Uusien liinavaatteiden hankinta on jäänyt ja jäänyt, koska haluan ostaa sitten kerralla kunnollisia liinavaatteita, jotka oikeasti kestävät käytössä, miellyttävät silmää ja sopivat muuhun sisustukseen. Mies aina vähän vitsailee tapetteihin sopivista pussilakanoista ;)

Nyt uuden kodin myötä innostuin päivittämään liinavaatteetkin kuntoon. Osa näistä tuli joululahjaksi, osa itse hankittuja:


Poikien huoneen sohvasänkyyn Marimekon Jääkarhu-pussilakanasetti, käy ihan päiväpeitosta! Musta aluslakana Anttilasta.


Pyyhkeitä harmaan eri sävyissä uusiin harmaa-valkoisiin kylpytiloihin. Kaikki Ristomatti Ratia.Äidin ja isin sänkyyn Finlaysonin Aura-pussilakanat..

sekä Finlaysonin Tuike-pussilakanat

9 kommenttia:

 1. Nuo Marimekon Jääkarhu-pussilakanat on ihanat! Meiltä löytyy tuo Finlaysonin Aura-setti, se on yksi suosikeistani; mustaa, valkoista ja kiva graafinen kuvio.
  Muutkin teidän uudet liinavaatteet on tosi kivoja!

  Olisi ihanaa tosiaan saada sisustukseen sopivia liinavaatteita. Meille on tullut monena vuotena lahjaksi pyyhkeitä, aina erilaisia ja ei niin kivan värisiä. Sitten pistin stopin pyyhetulvalle kun alkoi olla kymmenkunta uutta pyyhettä ja kasa vanhoja 2 ihmiselle! Säilytysongelma iski heti, joten karsinkin heti vanhoista pois.
  Joitakin pyyhkeitä olen sitten ostanut oman maun mukaan.

  VastaaPoista
 2. Ihania liinavaatteita ja pyyhkeitä =)

  Ps. Laitahan sitten sisustuskuvia uudesta asunnostanne, kun saat kaikki paikat kuntoon? ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo Marimekon jääkarhu!!! =)

  VastaaPoista
 4. Sama täällä. Nuo ovat semmoisia ostoksia mitä olen kyllä huono ostamaan ja kun tottakai niiden pitää myös sopia huoneeseen ;)

  VastaaPoista
 5. Minä olen myös huono ostamaan lakanoita ja melkein kaikki taitavatkin olla lahjaksi saatuja tai eriparisia. Tässäpä siis taas yksi pitäisi tehdä -asiani. :)

  VastaaPoista
 6. Hei, juu ehdottomasti pitää sointua tapetteihin tai vähintäänkin muuhun tyyliin :) Meillä on remonttia edessä... joskus. Ja voi miten odotan että pääsee "matsailemaan" yhteen tyylejä ja värejä. Kivoja ostoksia olet tehnyt! -Tiina

  VastaaPoista
 7. Kyllä sisustuskuvia on tulossa, kunhan on viimeisetkin viilaukset tehty :)

  VastaaPoista
 8. Ihan totta, liinavaatteita on ihana päivittää aina kevättä kohden;-) meidänkin kaapeissa on niin sekalaista seurakuntaa, on värejä ja sävyjä, että jos joskus saisi juuri tuollaista värisuoraa aikaiseksi.;-) siitä haaveillen ja lisää teidän sisustuskuvia odotellen!

  ps. se teidän uusi sohva on ihana. Ja mitä järkevin väri lapsiperheeseen;-).

  VastaaPoista
 9. Sekameteliä löytyy minunkin liinavaatekaapista. Pyyhkeistä vielä enemmän. Tosi kivoja ostoksia olet tehnyt. Kaikki sopisivat meillekin. =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)