maanantai 4. tammikuuta 2010

Kaukosäätöä uudella sohvalla

Kaukosäätimet ovat kyllä ihan älyttömän kivoja, ainakin meidän pojista. Edellisessä asunnossa meillä olikin korkealla seinähylly, jossa kaukosäätimiä säilytettiin. Tästä asunnosta puuttuu vielä sellainen, joten säätimet päätyvät aika ajoin poikien käsiin..

Ja sittenhän sitä säädetään ihan urakalla, kahteen pekkaan. Taitaa Fransilla olla toisen telkkarin säädin, mutta se ei tunnu menoa haittaavan :)

Ja kun säätäminen ei ala toimia, siirrytään vähän lähemmäksi..


Ja vielä lähemmäksi..


No, nyt ei kyllä paljoa lähemmäksi pääse! Katsokaahan tv-ruutua, on muuten lastenohjelmat kohdillaan..


Kun viritys ei onnistunutkaan, Max laittoi telkkarin kiinni ja sanoi: "No niin, nyt on telkkari ihan sekaisin. Laitetaan se sitten kiinni." Olisikohan äidin suusta joskus tulleet nuo lauseet..?

Meidän uusi Oregon-kulmasohva on Askosta. Katseltiin sitä jo kesän alennusmyynneistä, ja nyt vasta saatiin se kun ehti jo loppua tässä välillä. Myös kaarivalaisin on Askosta. Muut huonekalut ovat vanhoja, sohvaan sopiva rahi meillä on vielä hankintalistalla.


13 kommenttia:

 1. Huippu kuvasarja! Tuo teidän sohva on tosi kiva! Samoin koko koti näyttää ihanalta!!

  VastaaPoista
 2. Hei, hyvää uutta vuotta! Upea sohva! Viimeisen kuvan innoittamana on pakko kysyä, miten teillä pysyy lasten kanssa tv pystyssä? Me ollaan hankkimassa vasta nyt ekaa taulutelkkaria ja hirvittää jo etukäteen, miten äkkiä lapset saa sen nurin.

  VastaaPoista
 3. On se kyllä kumma miten nuo kaukosäätimet pikkusällejä kiinnostaa, meilläkin kun sellasen käteen saa niin siitä ei hevillä luovuttas... =D

  Hieno sohva!

  VastaaPoista
 4. Aveliina: Meillä oli edellisessä kodissa tv kiinnitettynä seinälle juuri tuon takia..nyt kokeillaan, pysyisikö noin pystyssä. Kyllä se tosi tukevasti on tuossa telineessään, mutta katsotaan ;)

  VastaaPoista
 5. Hih, lähemmäksi---lähemmäksi---ihan kiinni telkkarissa! :-D
  Tosi kiva sohva ja nyt entistä malttamattomana odotan meille jo kuukausi sitten tilatun sohvan saapumista!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Ja kivalta näyttää teidän uusi koti.

  Kaukosäätimet on kyllä lasten suosikkeja pitkään. :D Meillä taulu-TV on pysynyt hyvin pystyssä jalallaan seisten, vaikka nuorimmainenkin sitä käy välillä päältä säätämässä. Joskus kyllä mietittiin seinäkiinnitystä, mutta se sitten jäi.

  VastaaPoista
 7. Heh, mainio juttu ja kuvat;))). Meilläkin on välillä järjetön säätämien säädinten kanssa, isompi jo osaa jonkin verran käyttää.

  VastaaPoista
 8. Hauska kuvasarja!
  Meilläkin pojat himoitsevat kaukosäätimiä, ja jopa 1v tietää tulleensa huijatuksi, jos hänelle antaa toimimattoman kaukosäätimen :)

  VastaaPoista
 9. Ihanalta näyttää teidän koti! Toivottavasti kuvia uudesta kodista on tulossa enemmänkin. :)

  VastaaPoista
 10. Ihan sama meillä, kaukosäädin löytyy hetkessä Emilin käsistä jos joku on jättänyt sohvalle! Samoin kännykät. Huoh..

  Tosi kotoisalta ja kauniilta näyttää teidän olohuoneessa. :)

  VastaaPoista
 11. Ihania säätäjiä:) Meillä on taulutv:n teline pultattu tasoon kiinni, suosittelivat sitä kaupassa, ettei 46 tuuman telkku putoa lattialle.

  VastaaPoista
 12. Tosi kivan näköistä teillä! Erityisen ihana on tuo valaisin :) Olen itsekin katsellut tuon tyyppistä jo pidempään, mutta en sitten ole raaskinut hankkia.

  Meillä on koko ajan taulutv ollut omassa telineessään tason päällä, eikä se ainakaan vielä ole kaatunut =) (nyt täytyy varmaan äkkiä koputtaa puuta)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)