maanantai 19. lokakuuta 2009

Viime talven puvuissa

Testailtiin viikonloppuna viime talven pukuja. Maxilla on vihreä Legotec koossa 92 cm ja Fransilla Ticketin baby baggie koossa 80 cm.

Kenkinä Maxilla Eccot kokoa 27 (nämä on tänä syksynä hankittu) ja Fransilla käytössä Maxin vanhat Tepsut koossa 22. Fransille on isommat kengät odottamassa, mutta nämä ovat hyvät ainakin nyt alkutalven ajan.

Asusteina Maxilla Jonathanin kypärämyssy ja Kimperin joustofroteepipo sekä Rasavil-hanskat. Fransilla UNQ:n dinohattu (alla vielä kypärämyssy) sekä Jonathanin hanskat.

Ikävä kyllä näyttäisi, että puvut ovat edelleen ihan sopivia. Äiti olisi niin mielellään hankkinut pojille uudet puvut.. No, tarvitaanhan sitä tietysti kakkospuvut :)


11 kommenttia:

 1. Tosi ihanat puvut molemmilla!!!!

  VastaaPoista
 2. Nuo on kyllä niin kivat puvut, että kelpaavat käyttöön tänäkin talvena! Tosi pirteä tuo vihreä väri! Meillä oli tytöllä Legon välikausihaalari vuosi sitten, tykkäsin tosi paljon! Legoa on vain niin vähän saatavilla ja esillä, että ei tule pahemmin hommattua.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kokonaisuudet, väreineen ja asusteineen!
  Älä huoli, pojat voivat vielä tehdä kasvupyrähdyksen; joten saatat hyvinkin päästä tammikuussa haalariostoksille;-)

  VastaaPoista
 4. Eihän se mitään haittaa, jos noin kauniit puvut menee kaksikin talvea.:)

  Ihanat asut siis. Etenkin tykkään tuosta pienemmän haalarista.

  VastaaPoista
 5. Totta kai toiset puvut tarvitaan! ;) Ilmeisen suurta mitoitusta tuo Ticket... Haaveilen sitä meille ensi vuoden päästä talveksi, mutta en todellakaan osaisi arvioida noista oikeaa kokoa!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat puvut! :) Toi beige babybaggie on ihana! Meillekin Ticketia tulossa talveen... Tepsut meinasin kans ostaa ja nyt sitten pähkäilen kokoa, eli 22 vai 23. 22:sen kengät on nyt kävelykenkinä, ja pelkään et Tepsut käy heti pieneksi jos ne ostan tuossa koossa :/ Toisaalta ostan ne nimenomaan tämän talven kengiksi, harmittais tosi paljon jos lonksuis nilkoista koko kauden. Hmmmmmm!

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo vihreä lego! Meille tarvii ostaa pienempää pukua, kun olemassa olevat on kokoa 98cm, ja Eemeli ei olekaan kasvanut siihen mittaan.

  VastaaPoista
 8. Kivat puvut teillä!Jos itsellä olisi poika niin ostaisin kans varmaankin tuollaisen räväkän vihreän!!Meillä on kans tuo sama baggie tyttöjen värissä ja onhan sekin ihana..niin hempeä :)

  VastaaPoista
 9. Tosi tosi kauniit puvut ja muutkin asusteet!
  Ja kakkoshaalarit täytyy tottakai hankkia lisäksi. ;)

  VastaaPoista
 10. Meillä on tuo sama vihreä Legotec, se on vaan niiiin ihku :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)