lauantai 3. lokakuuta 2009

Tripp Trapp ruokailua

Käytiin tänään ostamassa Fransillekin Tripp Trapp-tuoli. Maxilla se on ollut jo melkein vuoden verran ja osoittautunut käytössä todella käteväksi. Ei heilu eikä huoju, ja lapsi pääsee kätevästi itse nousemaan tuoliin ja pois siitä (tämähän nyt tietysti voi joskus kesken ruokailun olla myös huono puoli..)

Koska uuteen kotiin on tulossa musta keittiö, ovat molempien poikien Tripp Trapitkin mustia. En tiedä uudistetaanko tuota ruokapöytää ja muita tuoleja, katsotaan miten ne uuteen keittiöön istuvat.

Mutta vielä nyt ruokaillaan näissä merkeissä (tosin pojat lahjottiin kuvauksiin kekseillä):


Pojat testaavat Tripp Trapp ruokailua. Maxilla metsolan froteehousut ja paita, Fransilla metsolan froteebody ja Moonkidsin haalarit
Tripp Trapissa voi seistä..


Maata..

Tai olla näin..

Iloinen testaaja


Tripp Trapin kanssa voi tutkia myös jääkaappia :)


Huom! Arvonta ja blogitarjous Niilo Ilo verkkokauppaan voimassa vielä tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina.

7 kommenttia:

 1. Tripp Trapp on kyllä yksi parhaimpia lastentarvikehankintoja meillä. Ellei paras.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin kaikilla kolmella Tripp Trappit ja ovat kyllä osoittautuneet hyviksi. Ollaan ajateltu, että niistä tulisi sitte aikanaan koululaisten työtuolit, mutta katsotaan, miten mieli muuttuu...
  Suloisia poikia jällleen:)!

  VastaaPoista
 3. Oih, tuo musta voisi sopia meillekin!
  Hieno väri! ;-)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin tytöillä oli aikoinaan Tripp Trappit. Tukevia tuoleja ovat, mutta putsauksen kannalta minun mielestä älyttömiä. Meillä olikin nuorimmaisella Ikean Antilop-syöttötuoli pöytälevyllä(Vai mikä sen muovihökötyksen nimi nyt onkaan.). On ollut mun mielestä paras syöttötuoli käytössä. Nyt poitsulla on käytössä musta, korkea Ikean lasten pinnatuoli. On myös tukeva, ja kaikinpuolin näppärä käytössä.

  VastaaPoista
 5. Me ollaan oltu tosi tyytyväisiä Tripp Trappiin syöttötuolina, siinä ei pääse venkoilemaan niin kuin monessa muussa. Ainut huono puoli on, että kun se ostettiin, kaupan värivalikoima ei ollut päätä huimaava. Ja meillä oli alennuskuponki eikä tosiankaan varaa ostaa täyteen hintaan muualta... Sointuuhan tuo meidän ruokapöytään, mutta kun en tykkää pöydästäkään :D

  VastaaPoista
 6. Meillä on noita Tripp Trappeja vielä kaksi jäljellä. Ovat kyllä hyviä, tukevia ja pitkäikäisiä. Esikoiselle ostin mielestäni ihanan mustikan sinisen Tripp Trappin -eikös mokoma teroitellut kutisevia hampaitaan niin että molemmista päistä on maalia kaluttu oikein reilusti irti :) Sen jälkeen en ole enää valinnut meidän riiviöille voimakkaasti maalattuja kalusteita :)

  VastaaPoista
 7. Nonnii, en taas ehtinyt tilaamaan tän kaiken kiireen keskellä Niilo ilon alella. Niisk! ;/
  Tarkoitus kyllä oli, mutta kun ei vaan ehtinyt.

  Tripp Trapp on kyllä ihan loistava tuoli, meilläkin on niitä kaksi. Oliver istuu siinä toisessa edelleen ja Emilillä on omansa vielä turvakaaren kanssa (eipähän pääse itse pois ja karkuun). ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)