maanantai 12. lokakuuta 2009

Ihanaa froteeta

Minusta on tullut froteehullu! Aikaisemmin olin velourhullu..

Siis tarkoitan tietenkin lasten vaatteita. Minusta lasten vaatteissa on kivoja materiaalit, jotka eivät niin hirveästi kärsi toistuvista pesuista. Harmittaa aina trikoo- ja collegekankaissa, kun muutamien pesujen jälkeen värit haalistuvat ja vaatteet ovat täynnä pesunukkaa.

Aikaisemmin olen käyttänyt lapsilla paljon velourvaatteita (esim. ne kuuluisat Lindexin velourit), koska velour on juuri tällainen helppohoitoinen materiaali. Pese ja pidä, ja sitten voit vielä myydä pieneksi jääneet vaatteet seuraavalle käyttäjälle.

Tänä syksynä onkin ollut ongelmana, mistä ostaa pojille hyviä housuja kun Lindexin velourvarastot ovat ilmeisesti ehtyneet koska niitä niin niukasti (ja tylsissä väreissä) tulee myymälöihin.

Nyt olen keksinyt froteen, sehän on ihan mahtava materiaali! Juuri housuissa ja myöskin muissa lasten vaatteissa, puseroissa,hatuissa jne.

Testailtiin poikien kanssa tänään heti aamusta Myllymuksujen sekä Metsolan froteevaatteita, tässä vähän kuvia:

Frans kiipeilee
Hiippapipo kokoa S-M, froteepaita kokoa 80 cm ja housut kokoa 80 cm.

Hieno poseeraus, eikö..?


Ihania omppuja :)


Maxin suosikki on yllättäen kaarat-kuosi. Hiippapipo kokoa L-XL ja pusero 90 cm.

10 kommenttia:

 1. Meilläkin on froteekausi menossa, ollut oikeastaan jo jonkin aikaa. Suuressa suosiossa on nyt Moonkidsin froteehousut sekä Mini Rodinin froteehousut + huppari ja Me&I:n limet froteepökät. Itse ostin myös mm. mustaa froteekangasta, josta yritän taiteilla sekä housut että hupparin :) Frotee on ihanaa!!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita!! Noi vihreät housut on tosi hyvän väriset :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin pidän noista kuoseista, varsinkin tuosta ompusta, mutta frotee materiaalina mietityttää... Tunnustelin viikonloppuna tuota kaarapaitaa ja se tuntui aika kovalta ja karhealta käteen. Pehmeneeköhän pesussa? :)

  VastaaPoista
 4. Onpa mahtavan värikkäät vaatteet;-)
  Tuohon samaan kuvaan pitäisi viedä saada pienet termiitit ja Mian pojat;niin tulispa hieno "blogi-potretti".

  Paksu frotee on kyllä kestävä; ohuet velourit eivät kestä leikkejä/pesuja läheskään samalla lailla!

  VastaaPoista
 5. Henna: Se on totta, että Myllymuksujen frotee tuntuu aluksi vähän karhealta päällepäin, mutta se pehmenee kyllä pesujen myötä. Ja ihoa vasten paita on aina ihanan pehmoinen.

  Annika: Mini Rodinin froteeseen en olekaan tutustunut, Moonkids ja Meandi on meilläkin käytössä.

  Aamunkukka: Sepäs olisikin oiva potretti =))

  VastaaPoista
 6. Meillä ainakin pehmentynyt nuo pesussa, on noita Myllymuksun paitoja todella pidettykin ja kaikki on niitä kovasti ihastelleet.
  Tuota omppupaitaa on käytetty meandin limejen froteehousujen kanssa :)

  Tunnustan myös hurahtaneeni froteevaatteisiin, lisää lisää lisää niitä meille!!!!

  VastaaPoista
 7. Vaikka pehmenevät pesussa ei niistä kuitenkaan tule sellaisia "oikean" froteen tuntuisia.
  Kaipailen yhä sellaista paksua pehmoista froteeta kuten ennen vanhaan.

  VastaaPoista
 8. Meillä on vaan yhdet froteehousut Mini rodinilta ja ne ovat kyllä mieluisat. Lindexin ja Småfolkin sekä Katvigin velourit on meillä ahkerassa käytössä. Harmi tosiaan, kun Lindexin värivalikoima on nyt ollut surkea.

  VastaaPoista
 9. Meillä myös ollaan hurahtaneita froteeseen. Aivan totta, että frotee ja velour tuntuvat kestävän pidempään hyvänä perustrikooseen verrattuna. Nuo Metsolan housut ovat ihanat!!!

  VastaaPoista
 10. No niin, se tarttuu, froteehulluus!!!! Mullahan se on ollut niin kauan kuin on ollut pikkuisia eli vuositolkulla. pahin vouhkous on jo mennytkin...=)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)