lauantai 10. lokakuuta 2009

Dinot ja iltaulkoilu

Eilen käytiin iltaulkoilulla ihan omassa pihassa. Ilma on sen verran kylmä, että UNQ:n ihanat dinohatut on jo otettu käyttöön. Vielä keväällä ne olivatkin ehkä turhan suuria ja pyörivät vähän päässä, mutta nyt koko on juuri sopiva. Tosi käytönnölliset, lämpimät ja vielä hyvännäköiset hatut!

Ja värit käyvät ihan mahtavasti yhteen Ticketin pukujen kanssa.

Poikien goretexitkin pääsivät koetukselle, kun kiikun alle oli tullut iso lätäkkö. Hyvin ne vaan tuntuvat vettä pitävän, vaikka pojat loiskuttelivatkin syvällä lätäkössä.

Selvästi kyllä huomaa, että pimeää talvea kohti ollaan menossa kun jo kuuden aikaan on noin hämärää. Kohta pitääkin aikaistaa noita iltaulkoiluja ettei ihan pimeässä tarvitse leikkiä. Vielä kun nuo leikkipuistotkaan eivät ole mitenkään tehokkaasti valaistuja.

8 kommenttia:

 1. Kivasti yhteensopivat vaatteet pojilla ja dinohatut ovat hienot. Olen niitä katsellut aina kateellisena, mutta luulen, että meidän lapset eivät suostuisi niitä käyttämään.

  VastaaPoista
 2. Ihania pikkudinoja. Meillä taitaa välikausirukkasetkin lähteä jo varastoon kevättä odottelemaan. Tyttö oli vajaan tunnin ulkona ja sormet oli niin "jäässä", että itkun kanssa piti tulla sisälle, vaikka lämpötila oli vielä kuitenkin jonkun asteen plussan puolella.

  VastaaPoista
 3. Ihanat hatut.... Arvaa kuka on juuri ommellut samanlaisia omille pojilleen viimeisen viikon!?
  Ja vielä ihan samat värit ;D
  Kyllä sulla vaan on hyvä maku!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania kuvia! Ja nuo hatut on suloisia. :)

  VastaaPoista
 5. Siis nuo dinohatut on niin kauniit että ihan pakko saada Emilillekin!
  Tosi nätit ulkoilusetit pojilla taasen. :o)

  VastaaPoista
 6. Ihanat hatut ja pojat! Ja ihanasti vastakkaisissa väreissä on veljekset =)

  VastaaPoista
 7. Oliviah: kyllä meilläkin siirrytään pian paksumpiin rukkasiin, aika kylmät on kädet pojillakin ulkoilun jälkeen. Välikausirukkaset olisivat vain niin paljon helpommat varsinkin pienemmän Fransin kädessä..

  VastaaPoista
 8. Dinohatut on kyllä hienoja!

  Meillä on muuten 2 tommosta edellisen postauksen auton tyylistä autoa (tai toinen on kyllä veturi...). Kovasti meilläkin poitsu tykkää! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)