sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Pyjamapiirtelyt

Meillä piirretään aika usein. Onneksi piirretään ihan paperille, eikä seinään tai lattioihin. Mutta on sitäkin joskus tapahtunut, vaikka kuinka yritetäänkin pitää kynät lasten ulottumattomissa.

Minä itse olen ihan surkea piirtäjä, mutta Max on varmastikin isältään perinyt taiteelliset lahjansa.. tai jos sitä ei voi vielä sanoa, niin ainakin halun piirtämiseen.

Kovin selkeitä nuo Maxin piirtämät kuvat eivät vielä ole(eikä nyt alle 3-vuotiaalta voi vaatiakaan), mutta Max kyllä itse tietää aina kertoa mitä on piirtämässä. Dinosaurukset ovat suosikkeja ja tietysti autot. Ja mörkö!

Pojat piirtävät pyjamat päällä, Maxin pyjama KappAhlista ja Fransin pingviinit Lindexiltä


Vähän tuota kynäotetta voisi vielä harjoitella..

Aikas keskittynyttä piirtämistä :)


Max piirtää ja Frans tarkkailee

Taiteilijan tuskaa, epäonnistuneet piirrustukset revitään

Tässä valmis työ. Kuva esittää Dinosaurusta.


5 kommenttia:

 1. ihania taiteilijoita! meillä esikoinen on vasenkätinen ja pitää edelleen kynää sellaisella reilummalla otteella.

  VastaaPoista
 2. Hieno kuva;-) ja niin suloisia piirtäjiä- voi saat olla tyytyväinen että teillä piirretään VAIN paperiin.. meillä nuorimmainen on taiteillut kirjahyllyn, sisäovet, eteisen seinän jne. (Mutta onneksi nuo pienten lasten värit lähtevät ihan pesuvedellä hankaamalla pois) Mutta onhan se vain annettava lasten olla luovia, vai mitä?

  VastaaPoista
 3. Meilläkin asustelee kaksi taiteilijaa. Sellainen vasenkätinen, äärettömän tarkka esikoinen jonka piirustukset täytyy olla just eikä melkein ja lisäksi sellainen oikeakätinen ja suurpiirteinen Picasso! :)Hassua miten veljekset ovat niin erilaiset! :)
  Tällähetkellä vesivärit ovat kova sana!

  VastaaPoista
 4. Aamunkukka: kyllä lasten on vain annettava olla luovia. Siivotaan sitten perästä :)

  Hanna: meilläkin tykättäisiin vesiväreistä, mutta se vesikippo on niin kaatuma-altis että suosin enemmän näitä puuvärejä..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)