torstai 8. lokakuuta 2009

Kirppariauto

Tulevan muuton kunniaksi (ja helpottamiseksi) ollaan pidetty kirpparia parisen viikkoa. Hyvin saatiin kyllä varastoa ja kaappeja tyhjemmiksi, mutta on siinä kirpparissa kyllä tosi iso homma. Huoh!..onneksi se on nyt ohi.

Edellisen muuton yhteydessä hankkiuduttiin eroon ylimääräisistä huonekaluista ja taisi niitä tarpeellisiakin siinä samalla lähteä. Nyt ollaan oltu ilman sohvaa parisen kuukautta..uusi sohva on jo katsottuna, mutta haluan ottaa sen vasta uuteen kotiin turhan kantamisen välttämiseksi.

Lelujakin myytiin kirpparilla pari laatikollista, niitä kun tuntuu jotenkin vaan kertyvän aina liikaa. Lähinnä myytiin erilaisia vauvaleluja, jotka eivät jaksa poikia enää kiinnostaa. Muutenkin tuntuu, että vain harvat lelut kiinnostavat muutamaa tuntia pitempään. Paitsi kivahan niitä on levitellä pitkin lattioita äidin siivottavaksi :)

Poikien kanssa ollaan sovittu, että uusia leluja ei nyt ostella. Aika hyvin se on pitänytkin, paitsi kirppiksellä viimeisenä päivänä tuli ylitsepääsemätön paikka. Max löysi auton, josta ei luopunut sitten millään. Ja itseasiassa äitikin on tuollaista autoa katsellut, niin eihän siinä muu auttanut kuin tehdä poikkeus sääntöön ja ostaa auto. Autossa on kuski, jonka alas painamalla auto lähtee liikkumaan eteenpäin. Auto maksoi kokonaista 80 senttiä.

Ainakin alun perusteella näyttää, että tämä auto kuuluu niihin leluihin joilla leikitään pitempäänkin. Joskus sitä tekee kivoja löytöjä pienelläkin rahalla =)

Kiva kirppisauto!
Franskin kokeilee. Taustalla meidän ihanat design-nojatuolit (=parveketuolit)..ainakin niissä tulee istuttua ryhdikkäästi eikä jää liian pitkäksi aikaa tv:n ääreen :)

Pojilla Lindexin velourit, Maxilla Tutan norsupaita ja Fransilla Molon body.

4 kommenttia:

 1. Jälleen kerran suloiset lapset ja ihanan näköinen koti taustalla! :) Väritys miellyttää. :)

  VastaaPoista
 2. meillä on tuollaisia autoja kolme, joista yksi on ainakin 6v vanha ja edelleen ehjä kahden pojan jäljiltä :)

  VastaaPoista
 3. Tasaisin väliajoin on hyvä tehdä inventaariota ja laittaa tavara kiertämään. Varsinkin juuri muuttojen yhteydessä se on helppoa. Meilläkin lelut ovat turhan usein "kertakäyttökamaa" eli kiinnostavat vain pienen hetken tai hajoavat heti kättelyssä. Onneksi löytyy myös muutama kestosuosikki, joilla jaksetaan leikkiä pidempäänkin =)

  VastaaPoista
 4. Kirpparilta kantsii kyllä ostaa leluja, jos löytyy hyviä. Kattelin ensin Kodin ykkösillä soittolelua vauvalle, hinta olisi ollut 13,95e. Tulipa sattumalta kohta samainen lelu kirpparilla vastaan hintaan 2,50e eikä haittaa vaikka 3 soittonappia ei toimikaan, muuten pelaa hyvin ja on ollut pojan yksi lemppareista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)