tiistai 22. lokakuuta 2013

Kärpässienen allaSyyslomaviikolla käytiin kylpylässä, mikä onkin poikien lempipuuhaa. Eikä äitikään pistä pahaksi porealtaita ja hierovia suihkuja, ja saahan siinä myös kuntouinnin hoidettua samalla. Ja voin tunnustaa, että sen verran lapsuuden vesipetoa minussa on vielä jäljellä, että jaksan edelleen polskutella aaltoaltaassa ja laskea ISOA liukumäkeä kymmeniä kertoja putkeen.
Onneksi meillä on ihan lähellä kaksikin kylpylävaihtoehtoa, Kuopiossa Rauhalahti ja Siilinjärjellä Fontanella. Tällä kertaa valittiin Fontanella, koska siellä on ihan mahtava 90-metriä pitkä vesiliukumäki, jossa saa tosi kovat vauhdit. Liukumäen loppupäässä on kivat, vaihtuvilla valoefekteillä varustetut tunnelit.

Aalto- ja luola-altaiden lisäksi poikien suosikki on sieniallas, jossa voi uida ympyrää sateessa ison kärpässienen alla. Kuulostaa kovin yksinkertaiselta, mutta tuntuu olevan tosi hauskaa!
Pojilla on edelleen (turvallisuussyistä) uimakellukkeet koko ajan mukana uintireissulla. Tosin Max kyllä näytti, että kesällä opittu uimataito on edelleen tallella. Max ui ihan sujuvasti pienen altaan päästä päähän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)