lauantai 19. lokakuuta 2013

Ensilumi
Toissayönä meille satoi ensilumi, viime yönä ja tänään lunta on tullut vielä lisääkin. Tunnustan, että talven tulo yllätti meidät; kesäpation katos on purkamatta ja autossakin on vielä kesärenkaat.. Syksyn lehdet ja loput omenatkin taisivat hautautua lumikerroksen alle.
Mutta poikien toppavaatteet olivat valmiina lumileikkejä odottamassa, ja niitähän piti heti käydä testaamassa ihan tositoimissa.

Maxilla on Molo Kidsin setti koossa 128 (Maxin pituus 122,5 cm) ja Fransilla sama setti koossa 116 (Fransin pituus 115,5 cm). Itse tykkään lapsilla hyvin sopivista vaatteista ilman liikaa kasvunvaraa. Minusta Fransin setti on kooltaan parempi. Maxin setissä on vähän reiluutta, mutta hyvin sitä pystyy jo käyttämään. Ja vielä kun pakkasten myötä lisätään välikerroksia, niin liika reiluus häviää.
Katsotaan miten pysyvät nämä ensilumet ovat, siirrytäänkö nyt jo suoraan käyttämään toppaa.. Vai vieläkö ensi viikolla vaihdettaisiin välikausivaatteisiin?

6 kommenttia:

 1. Kivat setit, näyttää lumea vasten pirteille :) Meinasin sulle jo laittaa sähköpostia, kun mulla on taas pitkään puuttunut tämä kommentti juttu tästä vaikka olis mitä tehnyt ja millä selaimella kokeillut. Nyt sitten sain tämän näkymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuosi toimii kyllä hyvin lumea vasten :)

   Onpas harmi juttu, että kommentoinnissa on vielä ongelmaa. Eikö sivun päivittäminenkään auta? Pitää vielä yrittää selvittää, mistä se johtuu..

   Poista
 2. Ihanaa, lunta! :) Meillä on lapsilla hoidossa ollut jo useamman viikon ajan. Menevät niin varhain ekan kerran ulkoilemaan, niin silloin on vielä melkoisen viileää ollut.

  Oih, nuo ski resort -topat on kyllä niin hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan vielä tähän saakka menty välikausivaatteilla. Mutta huomenna täytyy kyllä toppaa laittaa päälle :)

   Poista
 3. Täällä ei lunta ole näkynyt =( noi setit on kyllä kivat, pikkuhiljaa lämpenen niille vaan enemmän =)

  VastaaPoista
 4. Onpas siellä jo lumisen näköistä! :) Tosi kivat kyllä nuo toppa-asut! :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)