maanantai 17. elokuuta 2009

Palloilua

Pojat ovat oppineet potkimaan palloa melkein samantien kun ovat oppineet kävelemäänkin. Vauhtivekaroilla on tunnetusti ollutkin kiire kaiken liikkumisen suhteen, puheen opettelulla taas sitten ei olekaan mitään hoppua.

Molemmat pojat kävelivät 9 kk ikäisinä, konttasivat 5 kk ikäisinä, ryömiminen ei oikein kiinnostanut kumpaakaan ja mahalleen piti kääntyä jo ennen 3 kk ikää. Hämmästyttävän sama rytmi on ollut pikkukavereilla.

Nythän sitten pojat juoksevat äitiä ja isiä karkuun minkä ehtivät, ja yleensä vielä eri suuntiin =))

Kesän mittaan ollaan käyty purkamassa energioita läheisen koulun kentällä. Kätevää, kun siinä on leikkipuistokin vieressä. Maxille otetaan aina mukaan isompi pallo ja Fransille pienempi. Max jaksaisi pelata palloa vaikka kuinka pitkään, mutta Fransia kiinnostaa vielä enemmän liukumäki ja hiekkalaatikko.Jippii, pallo!

Puolustamisen alkeet: tässä kun makaan pallon päällä, niin muut pelaajat eivät pääse sitä ottamaan..

Uudet mageet lenkkarit Top Sportista, Reimat kuluiva parissa kuukaudessa puhki :(


Olisiko banaanipotku tulossa?

3 kommenttia:

 1. söpö pallonpotkija :o) ja mageet lenkkarit!

  VastaaPoista
 2. Meillä on onneksi vain toinen vastaavanlainen niin ei ole kahta jotka juoksevat erisuuntiin, mutta kyllä siinä yhdessäkin on tarpeeksi;).

  Pallo poikia meilläkin ja samanlainen pallokin löytyy:).

  VastaaPoista
 3. Meilläkin kesällä 2v täyttänyt poika jaksaa pallotella pehmopalloilla sisällä, rantapalloilla vedessä ja kunnon palloilla pihalla. Pihallahan palloa voi potkia itsekseen, kaverin/äidin kanssa tai heittää tai kivaa on istua keinussa ja potkia äidin heittämää palloa (ja äidin selkä kiittää noukkiessaan palloa jostain sadannen kerran). Niin, ja pompottelukin olisi kivaa, mutta toistaiseksi äiti pompottaa paremmin ja korkeat pomput naurattaa ;)

  T. Anonyymi satunnaislukijasi

  p.s. kivat farkut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)