lauantai 1. elokuuta 2009

Extreme-elämää

Meidän elämä on nyt kyllä ihan extremeä. Ollaan nimittäin ilman koneita; meillä ei ole pyykinpesukonetta, eikä astianpesukonetta ja varsinkaan meillä ei ole tietokonetta. Tai on kone, itseasiassa kaksikin, mutta netti ei vielä ole siirtynyt uuteen osoitteeseen. Ja sehän on silloin ihan sama kuin ei olisi konettakaan :)

Voitte varmaan kuvitella millainen pyykkivuori lapsiperheessa kertyy jo viikossa..Poikien vaatekaappi ammottaa tyhjyyttään, kun kaikki vaatteet ovat likaisena jossain pyykkikasan uumenissa. Taloyhtiöllä on kyllä pesukone, jota täytyy pian alkaa käyttämään. Mutta nyt tässä muuton tiimellyksessä (ja uuden kodin etsinnässä) ei ole kerennyt vuoroja varailemaan.

Entäs sitten ne keittiön astiavuoret..On se kyllä uskomaton määrä astioita, joita saa kätevästi piilotettua koneeseen. Nyt ne tukkii meillä koko keittiötilan, vaikka tiskailenkin niitä joka välissä.

Mutta pahinta on tietenkin tämä netti- ja blogiriippuvuus. Hankala juttu, kun vain kerran päivässä pääsee koneella ja silloinkin pikaisesti.. Onneksi pitäisi olla kysymys enää päivistä, että kone on taas käytössä jatkuvasti.

Viimeisen parin viikon aikana meidän perheen työnjako on ollut se, että toinen meistä vanhemmista hoitaa lapsia ja toinen muuttaa. Nyt olisi enää viimeisten tavaroiden tyhjennys ja loppusiivous edessä tänään ja huomenna. Huh huh, melkoinen taidonnäyte mahduttaa rivarineliön (sis. iso varasto) tavarat kerrostalokolmioon..Mutta siellä ne alkaa pikkuhiljaa olla!

Tässä vielä kuvia pojista uudessa leikkipuistossa:

Fransin suosikki on liukumäki, mahallaan liukuen


Max odottaa veljeä

Hevostelua

Maxilla on jo aura-auto kovassa käytössä

Maxilla Myllymuksujen polvihousut ja apinapaita, Fransilla Tutan sammakkobody ja kesän suosikkishortsit Moonkidsiltä
4 kommenttia:

 1. Vielä on löytynyt näköjään päälepantavaa;)Meillä ei nimittäin vaatteet loppuneet, kun viikon oli putki tukoss akone pois pelistä, mutta se vuori oli pakko pestä! Helppo oli taloyhtiön pesutuvalla pestä kyllä, suosittelen.

  Ihana tuo, että kyllä nää huushollihommat viel vaikka vois kaatuakin niskaan, mutta että puuttuu netti!=DDD Itselläkin menee muutama pv kivuttomasti ilman nettiä jos on ihan pakko, mutta viikko on extremeä! Toivottavasti saatte pian netin kuntoon.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin muutto takanapäin, asunto luovutettu siivottuna ja uudessa lähes kaikki paikallaan + siivottu. Ihanaa :)

  Moonkidsin body yms. olikin tosi loisto-ostoksia, taidat saada minusta vakkariasiakkaan sillä katselin jo olisiko NiiloIlossa enää mitään jäljellä ostettavaksi :)
  En jaksaisi millään odottaa syysmallistoja!

  VastaaPoista
 3. Heh, meilläkin olisi varmasti vastaavassa tilanteessa huimat pyykkivuoret. Silti päällepantaavaa riittäisi, on tuota vaatetta sen verran jemmassa. ;)

  Mukavasti näyttää leikit maistuvan uudessa leikkipuistossa. :)

  VastaaPoista
 4. Huh huh, hurjalta kuulostaa, kestämistä kovasti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)