keskiviikko 26. helmikuuta 2014

NIILO ILON KANTA-ASIAKASPÄIVÄT -15%Niilo Ilossa vietetään ILONA kanta-asiakaspäiviä loppuviikon ajan, 26.2.-2.3.! ILONA Kanta-asiakkaana saat nyt -15%:n alennuksen koko valikoimasta, kun tilaat yli 30€:lla (ei koske Pim Pam uutuuspipoja). Lisää koodi KANTA15 ostoskorin alennuskoodi-kenttään, ja alennuksesi lasketaan automaattisesti.

Liittymällä Niilo Ilon ILONA kanta-asiakkaaksi saat pysyväisetuna aina kaikista yli 30€:n normaalihintaisista ostoksista -10%:n alennuksen. Lisäksi saat hyödyllistä ennakkotietoa uutuuksista ja tarjouskampanjoista, sekä tietenkin vaihtuvia kanta-asiakastarjouksia! Kanta-asiakkaaksi pääset, kun rekisteröidyt asiakkaaksi verkkokaupassa ja tilaat uutiskirjeen. Voit rekisteröityä kanta-asiakkaaksi myös Kuopion myymälässä.

Kauppa on nyt pullollaan ihania uutuuksia, sekä sisävaatteita että ulkovaatteita. Molo Kids, Ticket Outdoor, Mini Rodini, Beau LOves, AlbaBaby, Nosh Organics, Småfolk, Maxomorra, Name It.. Kanta-asiakasalennuksen saat nyt kaikista tuotteista, myös uutuuksista ja Poistokorin jo valmiiksi alennetuista vaatteista.

Kevät lähestyy kovaa vauhtia, nyt kannattaa hankkia ulkoiluun kestävät ja laadukkaat ulkovaatteet sekä sisäleikkeihin ihanat iloiset paidat, housut ja mekot. Liity nyt ILONA kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä tuntuvat etusi!
 
Ostoksille pääset TÄSTÄ.
 
Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi TÄSTÄ.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)