maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja hienot raketit

Oikein mukavaa uutta vuotta 2012! Meillä uutta vuotta juhlittiin rauhallisesti oman perheen voimin, syötiin nakkeja ja perunasalaattia sekä käytiin illalla katsomassa raketteja.

Pojat olivatkin hyvin innoissaan raketeista. Varsinkin kun selvisi, että raketeissa on sytytyslanka joka tuikataan tuleen ja kun lanka on palanut loppuun, raketti syöksyy taivaalle. Tottakai poikia olisi heti kiinnostanut päästä itsekin sytyttämään ja ”räjäyttämään” raketteja.

Mutta toistaiseksi tyydyttiin katselemaan muiden ampumia raketteja turvaetäisyydeltä. Varmaankin viimeistä vuotta näin, ensi vuonna tarvitaan varmasti ihan omat raketit :)

Uuden vuoden kuvissa pojilla testissä Didriksons toppahaalarit ja hatut, sekä jo edellisestä postauksesta tutut heijastavat hanskat. Maxilla toppahaalari koossa 110 (Max on 110 cm pitkä) ja Fransilla koko 100 (Frans on 99 cm pitkä). Ihanan sporttiset puvut!


3 kommenttia:

 1. Kivan sinistä. Olen nyt kovasti tykästynyt reippaan sinisiin sävyihin.

  Onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2012.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat nuo puvut (ja suloiset pojat sisällä). Tuossa to kaksi sävyisyys onnistuu kivasti, itse en meinaan oikein syttynyt Po.P:n kaksivärisyyteen.

  Ja pöh noiden hanskojen kanssa. Nopeat syövät hitaat, pienet koot olivat jo menneet. Minkä kokoiset hanskat teidän pojilla muuten on?

  VastaaPoista
 3. Monalisa: Harmi juttu, kun et ehtinyt saada hanskoja, pienin koko on tosiaan loppu..

  Fransin hanskat ovat kokoa 2-4 v, ja Maxilla 4-6 v. Hyvin vastaavat kokoaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)