perjantai 14. helmikuuta 2014

YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS - PAITA KAUPAN PÄÄLLE!Niilo Ilo toivottaa Iloista Ystävänpäivää!

TILAA nyt yli 30€:lla ja SAAT Name It Vardy-PAIDAN KAUPAN PÄÄLLE!

Valitse haluamasi kokoinen/värinen paita mukaan ostoskoriin, paidan värivaihtoehdot valkoinen ja tummansininen, koot 80-152 cm. Vain 1 paita/asiakas/tilaus.

Paita on mukavan pehmeää ja kevyttä, sileää ribbipuuvillaa ja kestää hyvin pesua sekä käyttöä. Slimfit, hieman kapeampi malli, joka sopii hyvin sekä tytölle että pojalle!

Tarjous koskee kaikkia tuotteita, sekä normaali- että tarjoushintaisia, myös Outletin vaatteita.Tarjous on voimassa niin kauan kuin paitoja riittää, kuitenkin enintään 16.2. saakka. Jos tilaukselta palauttaa, ja summa jää silloin alle 30€, paidan hinta veloitetaan normaalisti (8,95€). Tai paidan voi myös palauttaa. Kaupan päällisellä ei ole vaihto-oikeutta. Tarjous koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voida hyvittää jälkikäteen.

Muistathan ILONA kanta-asiakkaana hyödyntää jatkuvan kanta-asiakasalennuksesi tai liity kanta-asiakkaaksi, jos et vielä ole TÄÄLLÄ. ILONA kanta-asiakkaat saavat aina -10%:n alennuksen yli 30€:n normaalihintaisista ostoksista koodilla ILONA.

Tervetuloa ostoksille ja Iloista Ystävänpäivää!

Ostoksille pääset TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)