maanantai 13. tammikuuta 2014

VÄLIAIKAINEN BLOGGAUSPISTE

Miima haastoi minut paljastamaan työpisteen, jossa nämä blogikirjoitukset julkaistaan. Joten tässäpä tämä!
Työpiste on nyt takkahuoneessa, joka on myös poikien huone ja varmastikin sen takia myös työpisteestä on tullut melkoinen väriläiskä. Työpiste on talon toisen verannan oven edessä, joten ruma mäntyovi on peitetty raidallisella laskosverholla. Veranta tullaan ottamaan käyttöön joskus tulevaisuudessa (toivottavasti jo ensi kesänä), joten silloin työpiste siirtyy tästä pois. Työpisteelle on varattu paikka meidän piiiiiitkästä olohuoneesta, olohuone on reilut 11 metriä pitkä. Siellä on jo iso ruokaryhmä ja olohuoneryhmä + lisäksi sinne on tulossa iso työpiste uusilla kalusteilla. Mutta toistaiseksi mennään näin, tällä väliaikaisellla ratkaisulla.
Tämä työpiste on hankittu jo useita vuosia sitten Maskusta TÄNNE kotiin. Nyt tähän kokoonpanoon mahtuu vain yksi laatikoista, muut kaksi ovat yöpöytinä. Värikkäät säilytyslaatikot ovat Ikeasta, tuoli Kartellin Ghost, laskosverho on itse tehty, vihkot Tigeristä ja kortit WallDesign/Polkka Jam.
Mukavaa pakkasviikkoa! J
 
P.S. Kuten alimmasta kuvasta näkyy, usein tämä äidin bloggauspiste on ihan muussa käytössä..
 
 

 

5 kommenttia:

  1. Hieno piste! Mä niin tykkään teidän sisustuksesta!! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi tyylikästä ja raikkaan värikästä! Nyt alkoi kyllä tehdä mieli rempata omakin työpiste uuteen uskoon... No, ehkä joku päivä! :)

    VastaaPoista
  3. Ai miten ihanan värikästä ja jotenkin jo keväistä. Valoa päiväänne :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)