perjantai 17. tammikuuta 2014

OMAN LELUN PÄIVÄ
Poikien päiväkodissa on joka perjantai omalelupäivä, päivä jolloin saa viedä päiväkotiin jonkin oman lelun. Tämä päivä on ymmärrettävästi poikien suosikki, mutta myös meidän vanhempien. Omalelupäivän aamuna on nimittäin ihan kaikkein helpointa herättää pojat.. Ei tarvitse kuin kysyä mikä lelu olisi lähdössä mukaan päiväkotiin. Jopa meidän aamu-uninen Frans herää siinä vaiheessa innoissaan, hiukset pystyssä, etsimään parasta lelua mukaan otettavaksi.
Melkein poikkeuksetta mukaan lähtee Lego-ukkoja, joilla on sitten kiva kavereiden kanssa leikkiä. Mutta monesti kavereiden kanssa on jo päiväkodissa sovittu jostain yhteisestä teemasta, että otetaan mukaan esim. Beyblade-hyrrät ja järjestetään iso ottelu. Varmasti mukava päivä!

Perjantai on hyvä päivä omille leluille, sitä on mukava viikolla odottaa ja siitä alkaa mukavasti viikonloppu.
Kivaa pakkasviikonloppua, meillä on pakkasta -20 astetta J

7 kommenttia:

 1. Vau joka perjantai! Täällä on ollut tähän asti eskarissa vain kolme lelupäivää, tänään oli se kolmas. :) Aamulla oli tosiaan helpompi saada lapsi liikkeelle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli viime vuonna vain kerran kuukaudessa. Tämä kerran viikossa tahti on paljon parempi, helpompi muistaakin :)

   Poista
 2. Meilläkin on perjantaisin oman lelun päivä jollon onkin Pinjan hoitopäivä, näin oli vanhassa päiväkodissakin. :)
  Tyttöjen kesken ei ole ollut mitään sovittua lelua ainankaan tähän mennessä, tänäänkin kuulema Pinja oli unohtanut leikkiä kokonaan tuomalla lelullaan kun oli ollut muut leikit menossa. :)

  VastaaPoista
 3. Täällä on joka kuun viimeinen perjantai ja jostain ihme syystä tyttö ei enää siitä tykkää. En tiedä pelkääkö lelujensa puolesta vai jännittääkö lelun esittelyä, kun ei haluaisi sitä ottaa mukaan. Vielä viimme talvena tyttöjen kanssa sopivat mitä ottavat.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on esikoisella eskarissa perjantaisin lelupäivä. :) meillä ei poika halua ottaa legoja sinne, pelkää että ne menee hukkaan.

  VastaaPoista
 5. Meillä sai ennen päiväkotiin tuoda vaikka joka päivä oman lelun. Tästä tuli lopulta harmia ja meidän aamut oli todella vaikeita, kun poika ei osannut päättää, että minkä lelun haluaisi. Aamut rauhoittuivat selkeästi, kun lelukielto tuli. (äidin onneksi!) Joulun alla oli ollut omalelupäivä, mutta silloin satuttiin olla lomalla. :) Kerran kuussa vois olla sopivasti... ehkä...

  VastaaPoista
 6. Oman lelun päivä on ollut meilläkin aina se viikon paras päivä ja sen ansiosta on tytön toivelistalla ollut välillä melko poikamaisiakin leluja. Tyttöhän saa aina välillä päähänsä, että haluaakin leikkiä tänään poikien kanssa ja ilmeisesti leikkeihin pääsee helpommin mukaan, jos on asialliset lelut mukana :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)