lauantai 18. tammikuuta 2014

MOLO KIDS VÄLIKAUSI SOVITUSKUVIA













Meillä tykätään Molo Kidsin ulkovaatteista, sekä talvi- että välikausivaatteista. Värit ovat näissä aina kivan raikkaita, mallit mukavan kapeita ja olen ollut tyytyväinen myös laatuun/kestävyyteen.
Nyt kun uutuudet ovat ilmestyneet, soviteltiin heti tulevan kevään/syksyn asuvaihtoehtoja. Itse ihastuin oranssiin ja vihreään softshelliin, tällaiset meillä oli keltaisena viime keväänä/kesänä/syksynä, katso kuvat TÄÄLTÄ. Tykättiin materiaalista ja näille oli paljon käyttöä koko kauden ajan, tosin meillä oli rinnalla myös varsinainen välikausitakki viileämmille keleille. Malli softshelleissä on sama kuin viime vuonna, hihan pituutta on hieman lisätty.

Oranssi väri näkyy kuvissa oikein, vihreä ”haalistuu”. Vihreäkin on mukavan kirkas, aika sama vihreän sävy kuin GUGGUULLA. Myös välikausitakin ja -haalarin Atomic Blue sävy on luonnossa kirkkaampi turkoosinsininen, ei noin haalea kuin kuvissa (sama väri kuin talven toppahaalareissa).
Sovittajien mitat: Max, kohta 7 v, on 123 cm pitkä ja käyttää kokoa 128 cm. Frans, 5,5 v, on 117,5 cm pitkä ja käyttää kokoa 122 cm.

Selkeästi Fransille oikea koko on kuvissa näkyvä 122 cm. Siinä on vielä hyvin kasvunvaraa, ja myös välikerros mahtuu alle (kuvissa pojilla pukujen alla normaalit sisävaatteet). Maxille sopivin koko olisi 134 cm, jota ei löydy takeista ollenkaan. 140 cm takki on minun makuuni aika reilu, 128 cm taas aika sopiva. Näitä molempia voi kyllä käyttää, softshellissä hihojen pituutta voi säätää tarralla.
Meillä päädytään todennäköisesti oranssiin ja vihreään softshelliin mustien housujen kera. Onko teillä lukijoilla jo omia suosikkeja..?

Kaikki vaatteet Niilo Ilosta, klik!

18 kommenttia:

  1. Meille ehdin aamupäivästä klikkailemaankin tuon välikausitakin ja hanskat girly rainbow värissä Pinjalle ja nyt nään sitten nämä sovituskuvat... Pinja on aika saman mittainen kuin Frans, kotimittauksella muutaman sentin pidempi mutta käyttää kokoa 122cm ja otin tosiaan hänelle 128cm takin. Saa nähdä tuliko sitten aivan liian suuri otettua hänelle kun tuo 122cm:kin näyttää tosi hyvälle Fransin päällä. No ei auta muuta kuin kotiuttaa tuo 128 kokoinen takki ja sovittaa sitä Pinjalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se välttämättä liian iso ole. Kokeile, ja vaihdetaan pienempään jos on tarvetta :)

      Jos minulla olisi tyttö, meilläkin kyllä soviteltaisiin tyttöjen sateenkaarta. On niin ihana! :)

      Poista
    2. Meille tuli nyt n. 119 cm pitkälle tuosta Hopla takista koko 128 cm. Aavistuksen on pitkät hihat, mutta meillä onkin muihin pituuksiin suhteessa lyhyet kädet. Vertasin takkia meillä viime syksynä käytössä olleeseen Reiman 116 cm takkiin. Hihan ja helman pituudessa eroa oli alle 2 cm, mutta leveydessä yli 5 cm. Eli nämä Hoplat taitavat olla hieman leveämpää mitoitusta kuin softshell takit.

      Poista
  2. Ihan mahtavaa, jos softshellin hihan pituutta on lisätty. Vielä en ole ehtinyt kevättä miettiä, mutta hyvältä vaikuttaa Molon kevät ja kesä -ihan kaikilta osilta.

    VastaaPoista
  3. Mä en oo vielä yhtään kevät-fiiliksissä! Mutta pitäis kai vähän pureutua kevätmallistoihin noin niinkun lastenvaateblogina... pitää etsiä inspiraatiota vähitellen! Hyödyllinen postaus, kiitos! Oranssi näyttää kyllä kivalta! En kyllä yhtään ole kartalla tällä hetkellä onko meillä mitään tarpeita (enkä halua vielä ajatella kevätvarustusta)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, juuri vasta talvi tuli ja nyt pitäisi jo siirtyä kevääseen.. ;)

      Poista
  4. Teidän pojilla ei ole enää paljon pituuseroa. Sovititteko Fransille ollenkaan 128-senttistä softshellia? Meidän lokakuussa kuusi vuotta täyttänyt on nyt noin 118 - 119-senttinen ja 128-senttisiä Molo kidsin vaatteita tekisi mieli hankkia. Yksi trikoopaita siinä koossa jo onkin ja vaikka toki hieman reilu onkin, niin on oikein pidettävä, eikä tarvitse hihoja kääriä tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, Frans on varmaan kohta Maxin mittainen :)

      Jos reiluus ei haittaa, voi varmasti hankkiakin kokoa 128. Varsinkin softshelleistä, jotka ovat niin istuvan mallisia.

      Poista
  5. Tosi kiva tuo oranssi takki :). Mulle ei ole oikein koskaan valjennut noiden Softshellien käyttötarkoitus (eikä windfleecien!), mutta ilmeisesti niitä käytetään ihan normitakin tapaan.. :D? T: Tietämätön..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan käytetään tavallisten välikausitakkien tapaan. Ovat vain mukavan pehmeitä, notkeita ja istuvia päällä. Meillä näitä on käytetty ilman huppua myös välitakkina nyt pakkasilla.

      Softshelliä voi käyttää myös kesän viileinä iltoina, ja pidempään keväällä. Silloin kun tuntuu, että varsinainen vuorillinen välikausitakki on jo liikaa, mutta hupparilla ei vielä tarkene :)

      Poista
  6. Onko noissa housuissa nykyisin jotain vyötärön kiristysmahdollisuutta? Meillä on vanhemman malliston housuja (tuoreimmat taitaa olla toissa vuodelta) ja niissä mielestäni tuo vyötärö ilman kiristystä on hoikalle liian väljä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vyötäröllä on nyt kiristysnyöri, kaupan myyntikuvissa näet hyvin kiristyssysteemin. Aika kapeat housut ovat malliltaan, esim. meillä ei tarvitse kiristystä käyttää. Mutta oikein hoikalla se on tarpeen, ja hyvä lisäys näihin housuihin :)

      Poista
  7. Tuon varsinaisen välikausitakin malli näyttää kivalta! Mutta olikos sitä pojille muussa värissä kuin sinisenä...?

    Meidän kevätvaatetus on vähän vielä auki, mutta eiköhän tässä ehdi vielä innostua! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on tosi kivan mallinen, ja värejäkin löytyy tuon turkoosinsinisen lisäksi snow denim ja rainbow, tytöille vielä girly rainbow :)

      Poista
  8. Meille tuli juuri Molon kevättä. Vähän vielä pohdin otinko liian ison takin tytölle. Kokoa pienempi olis varmaan mennyt... Ihanan raikas mallisto mielestäni! :)

    VastaaPoista
  9. Atomic blue alkoi kiinnostamaan, onko se enempi sininen vai turkoosi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se enemmän on sellainen kirkas turkoosi, tosi hyvä väri ja toimii hyvin esim. mustaan yhdistettynä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)