keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Vihdoinkin Shampoodle

Vihdoin meillekin saatiin ensimmäinen Shampoodle, Maxille smurffin sinisenä. Mietin pitkään kokoa ja päädyin viimein 90+-kokoon. Näyttäisi olevan juuri sopiva, se 100+ olisi varmasti ollut ihan liian suuri. Minä kun en malttaisi kaapissa säilytellä vaatteita odottamassa..

Alkuun halusin puvun froteisena ja väriksi olisin halunnut sammakon vihreän, mutta sitä ei tuntunut helposti enää löytyvän. Uudessa mallistossa froteinen puku on hiekan värinen, joka nyt ei oikein iskenyt. Liian vaalea väri Maxille. Joten päädyin sitten tähän collegekankaaseen.

Ensivaikutelma puvusta on tosi hyvä. Kuvissa tuo collegekangas on näyttänyt vähän "kankealta", mutta eihän se oikeasti ole ollenkaan sellainen! College on mukavan "liukkaan"tuntuista ja muotoutuu hyvin päälle. Puku näyttää oikein mukavalta Maxilla, tästä taitaa tulla meidän uusi suosikki :o)


Meidän ensimmäinen Shampoodle


Smurf blå - ihana väri!

Lahkeissa on vielä reilusti säätövaraa, tämä käy varmasti pitkään :o)


Legoleikkejä uusissa housuissa, body TuttaJa autoilua...
3 kommenttia:

 1. Onhan tuo kyllä kivan näköinen asu.:)

  VastaaPoista
 2. mä tässä just mietin, että tilaisinko freshmilkistä joakselle shampooden leroyn (musta)...se -25% synttäritarjous olis vielä 15 minuuttia voimassa...hitsi. noita kun tosi harvoin alesta löytyy...ääh. ehken kuitenkaan...tai jos sittenkin :)

  VastaaPoista
 3. ihana tuo nimi: smurffin sininen. :D

  minäkin haaveilin ihan omasta shamboodlesta mutta kun kävin sitä sovittamassa olikin resori kauhean tönkköä hihoissa ja paita lyhyttä ja leveää mallia. :(
  lapsille istuu huomattavasti paremmin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)