torstai 19. maaliskuuta 2009

Tupperwarea ja kiikkumista

Eilen olin elämäni ensimmäisillä Tupperware kutsuilla ja hankin ensimmäiset Tupperware-astiani. Ostin lastensetin, johon kuuluu kannellinen lautanen, nokkamuki, kaksi kannellista vauvankuppia sekä lusikka ja haarukka.

Vaikutti niin kätevältä setiltä kun lautasessakin on silikonialusta joka estää lautasen liukumisen pöydällä. Lautasen voi lämmittää myös mikrossa mitä ei voi tehdä lasten melamiinilautasille joita meille on kertynyt vino pino. Oikeat posliinilautasethan olisivat kaikkein kauneimpia, mutta särkymisvaara on niin suuri että siirrymme niihin noin kymmenen vuoden päästä. Nyt käytämme näitä muovisia “koirankuppeja”..

Ja nuo kannet on hyvät, kun minulla on tapana laittaa aina Maxin seuraavan päivän annos valmiiksi lautaselle jääkaappiin ja elmu-kelmu päälle. Säästyypähän siinäkin turhalta kelmun käytöltä ;o)

Tupperwarella oli myös muita kiinnostavia astioita, jotka jäivät vaivaamaan mieltä (eipä olisi uskonut). Esimerkiksi se iso kakkukupu olisi kätevä ja sitten ne kannelliset pakastimesta suoraan mikroon lautaset. Lupauduin pitämään kutsut joskus toukokuussa vaikka minun pitikin päästä tästä kutsukierteestä..

Illalla käytiin vielä koko perheen voimin leikkipuistossa kiikkumassa. Franskin oli kerrankin hereillä ja pääsi kokeilemaan kiikkua ;o)

8 kommenttia:

 1. Minäkin kilahdin noihin "höpöhöpökippoihin" heti kerrasta enkä todellakaan enää arvostele hintaa tms. Olikin ihan ennakkoluuloa asiasta, josta en tiennyt todellisuudessa mitään!

  Meillä on mm. ne neljä Samba(?) kippoa, jotka on eriväriset kannelliset, tosi kätsyt esim.leikkipuistoruokailussa ja juuri tuossa hommassa kun tekee ruoan pikkuiselle valmiiksi. Sen kuin otat jääkaapista ja panet mikroon!

  Myös kakkukupu on meillä, älyttömän kätevä! Siinä on helppo kuljettaa, säilyttää ja tarjoilla kakkua.

  On muitakin juttuja kertynyt, mutta nuo on ne suosikit.

  VastaaPoista
 2. Mä en siis tiedä mitä mulle on joskus tapahtunut mutta olen jäänyt TW-tuotteisiin ihan koukkuun :). Mulla on keittiössä muutama iso kaappi pyhitettynä näille loistaville kipoille ja kupeille. Suurinta osaa en edes käytä mutta on ne vaan niin käteviä, ettei niitä silti koskaan kirpparille raaski viedä ;).

  Muuten en ole mitenkään innostunut mistään muusta kutsuilla myytävistä tuotteista. Enkä koskaan tykkää pitää kutsujakaan. Onneksi mulla on tuttu myyjä, jolta saa tilattua ilman pitämistäkin :).

  VastaaPoista
 3. Täältäkin löytyy keittiöstä erinäinen määrä Tuppereita, suosikki on ehdottomasti litran mikrokannu! Siinä mm. sulatan aina rasvan, teen hiutalepuurot, joskus keittelen kasviksia tai muutaman perunan. Nykyään tuo on jo käymässä ihan liian pieneksi, mutta isompaakaan vastaavaa ei Tupperilla ole.

  Tänäiltana olenkin menossa Tupper-kutsuille, saa nähdä mitä taas "tarvitsen" vaikka nyt luulenkin etten osta mitään. Saattaahan siellä olla jotain kivaa kesäksi, vaikkapa eväsretkille... (Oispa jo kesä ja kesäloma!)

  VastaaPoista
 4. Tuo kakkukupu on tosi näppärä!!!
  Meiltä kai löytyy jotain muutakin... hmm.. eväsrasia, juomapullo ja samba kulhoja.. Mä en kyllä ole hurahtanut, mutta kyllä ne hyviä tuotteita on.

  VastaaPoista
 5. Meiltäkin löytyy Tupperia, toimivia kippoja. ;)

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoista, minkänäköisiä nuo kupit ovat? Otathan kuvan, kun saat ne.

  VastaaPoista
 7. meillä myös melkoinen kasa kerääntynyt kaappiin :o) käytetyimmät on kahvipurkki ja juustokupu! tai no melkein kaikki kuivaruoka-aineet on tupperwareissa...iso täytekakkukupu on kätevä sen muutaman kerran vuodessa, vie kyllä tosi paljon tilaa. joskus kymmenen vuotta sitten emännöin paljon TW-kutsuja ja emännän lahjoina tuli kaikkia kivoja juttuja, paljon niitä tuli tuolloin kyllä tilattuakin. enää vuosiin en ole ostanut, mutta noissa on se kiva puoli, että moni malli säilyy vuodesta toiseen, joten sarjaa voi täydentää myöhemminkin.

  VastaaPoista
 8. Eväsrasiat on myös kätsyjä.isompiin voi laittaa koululaisten eväsretkieväät (nykyisin koulun retkille tarvitsee oman rasian ja pullon), pienempiin voi laittaa hoitolaukkuihin keksejä/rusinoita/muuta hätäevästä).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)