maanantai 20. toukokuuta 2013

Zombiewalk

Ihanan aurinkoinen viikonloppu takana, mutta ette kyllä usko miten hurrrjaaan juttuun törmättin lauantai-iltana! Iltakävelyllä kohtasimme lauman eläviä kuolleita, zombeja!

En tiedä oliko aurinko ja kesäinen lämpö aiheuttanut tämän kuolleista heräämisen, vai mistä oli kysymys, mutta zombit olivat kokoontuneet läheiselle lammelle. Siellä tämä epämääräisen näköinen lauma huojui ja örisi omia zombijuttujaan, kunnes sitten yhteistuumin lähtivät vaeltamaan kohti keskustaa.

Mallikkaana äitinä yritin tietysti heti suostutella poikia yhteiskuvaan zombien kanssa, mutta jostain syystä veljekset eivät olleet kovin innostuneita äidin hyvästä ideasta :)

Pojat tyytyivät hyppelemään rantakivillä ja seuraamaan zombeja turvallisen välimatkan takaa, tosin vaeltavaa kulkuetta oli kiire päästä seuraamaan.

Zombien päämäärästä ei ole tietoa, mutta ainakaan tänä aamuna lammen rannalla näitä kummajaisia ei onneksi näkynyt :)2 kommenttia:

  1. Ohhoh, törmäsitte kuitenkin aika harvinaiseen kesäilmiöön ymmärtääkseni :) Meidän pojat olisivat varmaan olleet kovasti tohkeissaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)