keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kesäkarnevaalit -20%Tervetuloa Niilo Iloon Kesäkarnevaaleille 29.5-2.6.! Karnevaalitarjouksena saat nyt kaikista normaalihintaisista tuotteista -20%:n alennuksen koodilla SIRKUS.

Lisäksi olemme koonneet aivan upeita tarjouksia Karnevaalikoreihin, joissa uskomattomat hinnat 2,95€ / 5,95€ / 9,95€ / 14,95€ tai 19,95€! Penko myös ulkovaatteiden karnevaalikoreja, 59,95€ ja 79,95€. Karnevaalikoreissa alennukset jopa -70%!

Tarjoukset ovat voimassa sekä verkkokaupassa että Kuopion myymälässä. Tule myös myymälään Karnevaalikirppikselle, kirppiksellä iso rekillinen käytettyjä sekä pikkuvirheellisiä lastenvaatteita edullisin hinnoin (kirpputorivaatteissa käteismaksu). Nopeimmille jopa ilmaiseksi Ota ja Tuunaa-laatikosta! Myymälässä jaossa myös ilmapalloja lapsille.

Nettiasiakkaana Karnevaalikirppiksen löydät Huutonetistä, KLIKKAA TÄSTÄHuutonetin kirppiksellä muutamia herkkuja vuosien varrelta (vähän käytettyjä ja/tai pikkuvirheellisiä) esim. Metsolan ja AlbaBabYn froteeta sekä Mini Rodinin robotteja.

Tule nyt iloiseen karnevaalitunnelmaan tekemään mukavia löytöjä ja hankkimaan kesän iloisimmat vaatteet!

ASTU KARNEVAALEILLE TÄSTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)