torstai 2. toukokuuta 2013

Meilläkin GUGGUU!

Vappuna testailtiin uuden, kotimaisen lastenvaatemerkin GUGGUUn ensimmäisen malliston vaatteita. Minusta vaatteet ovat ihanan yksinkertaisen tyylikkäitä, printtirunsauden jälkeen mukavan uudennäköisiä!

Materiaalit ovat todella laadukkaan tuntuisia, mallit istuvia ja hyvin kokoaan vastaavia. Meillä Maxilla housut ja paita koossa 122 cm (Maxin pituus 118,5 cm) ja Fransilla koko 110 (Fransin pituus 108 cm).

Poikia ihastuttivat erityisesti housujen isot taskut, joihin poikien sanojen mukaan mahtuu ainakin sata lelua kerralla. Taskuissa onkin mukavannäköinen leikkaus! Meillä näistä varmasti tuleekin suosikkivaatteita, ja todennäköisesti lisääkin on saatava :)

Mitäs olette mieltä, GUGGUUko teilläkin?
10 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä tosi kivoille noi leikkaukset ja kaikki!! Hinta vaan ei miellytä ihan niin paljon tätä pihiä äitiä ;D

  VastaaPoista
 2. Onpas megamageen näköisiä! Nuo harmaat housut voisivat kyllä tulla meillekin. Etenkin jos sinne mahtuu ainakin sata lelua. :) Meidän poika tykkää taskullisista vaatteista.

  sopivasekoituskaikkea.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihania on, mutta meillä ei näitä ainakaan vielä ole. Hinta tuntuu korkealta, mut ehkäpä joskus jollain alekoodilla voisikin hankkia. :) Tuleeko Gugguuta Niilo Iloon?

  VastaaPoista
 4. Gugguu on yksinkertaisen tyylikäs, tulee mieleen Popupshop ihanat tuotteet. Messuilla hiplailin, mutta en tykännyt collagekankaasta joka oli niin joustamatonta. Ja hupparin hinta n.70e tuntui aika kovalta...

  VastaaPoista
 5. Hinnat on tosiaan vähän yläkantissa, mutta laatu&mallit ovat kyllä tosi hyviä. Meille näitä tulee muutama tarkkaan valittu tuote vaatekaapin piristeeksi.

  Tuuli: Gugguuta nähdään erittäin todennäköisesti Niilo Ilossa syksyllä :)

  VastaaPoista
 6. Noi vaatteet sopii teidän sisustukseen kuin nenä päähän =)

  VastaaPoista
 7. Vera: Hih, niin sopiikin! Minäkin naureskelin kuvia katsellessa, että taitaa sisustus- ja vaatemaku olla hyvinkin samoissa puitteissa..ainakin värien suhteen :)

  VastaaPoista
 8. Se huppari GUGGUIS kyllä jos raskis :D

  VastaaPoista
 9. Olen niin ihaillut näitä Gugguun vaatteita jo parissa muussakin blogissa! Ihania <3 <3 <3

  www.mineamarissa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)