sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Stigailua ja paukkupakkasia

Hrrrrr! Melko kylmää, meillä on pakkasmittari näyttänyt nyt muutamana viime aamuna -30 astetta. Vie kyllä enimmät ulkoiluinnot, ei edes näin viikonloppuna huvita lähteä yrittämäänkään pulkkamäkeen, luistinradalle tai hiihtämään. Pieni ulkoilukierros on tietysti tehtävä etteivät lapset aivan hypi seinille :)

Tuntuu että tänä talvena ei liiemmin ole pulkkamäessä tullut oltua, kun alkutalvesta ei ollut lunta. Ja sitten kun viimein saatiin lumet, niin alkoivat nämä paukkupakkaset.

Meillä jo autokin piippailee ja kehottaa tarkistamaan ”kylmäanturia” tai jotain vastaavaa.. Ilmeisesti Saksan maan auton asetuksista ovat unohtuneet yli -25 asteen pakkaslukemat. Voin melkein kuvitella insinöörien ajatukset: - Eihän sellaista voi olla, tai jos on, niin ei kai kukaan ainakaan lähde liikenteeseen ;)

Ja juuri kun meillä varauduttiin jo kesällä kelkkailuun, kesän torikirppikseltä nimittäin löydettiin parillakympillä uudenveronen Stiga. Ja sillä on ollut tarkoitus olla tiivisti pulkkamäessa, nyt kun molemmilla on nämä omat vauhdikkaat ajopelit!

Mutta toivotaan lämpimämpää kevättalvea, jospa sitten pääsisi taas harjoittelemaan luistelua, hiihtoa ja tietenkin Stigailemaan!
6 kommenttia:

 1. Mulla ei oma saksalainen ole lähteny käyntiin yli viikkoon :D Vaikka akunkin kiikutin sisälle pulkalla vetäen... (oli muuten aika painava)
  Miehellä onneksi toi bensa malli niin pääsee käymään kaupassa.

  VastaaPoista
 2. Komeat veljekset ja kyllä on pakkasta piisannut. Täällä poika jo hyppii seinille! =D Onneksi huomenna luvattu -5 astetta.

  VastaaPoista
 3. Ihanat pienet Stigailiat =) Meidän Stiga on kadonnut jonnekin, niin joudutaan ihan perinteisellä pulkalla laskea. Vähän kylmyys kangistaa, mutta yllättävän hyvin pärjää kunnon kerrospukeutumisella =)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin nuo luistelut ja pulkkamäet on rajoittuneet lähinnä koulun liikkatunneille ja partion pulkkamäkiretkiin.

  Kaunista mutta niin kylmää, vaikkei mitään pakkasennätyksiä täälläpäin ole rikottukaan.

  Onneksi kevätsäät auringonpaisteineen on joka päivä hiukan lähempänä :)

  VastaaPoista
 5. Teidän suunnitelmat talvelle kuulostaa niin samalta kuin meidänkin. No, meillä My on lisäksi ollut kuukauden enemmän tai vähemmän sairaana, joten sekin on haitannut ulos talvesta nauttimaan lähtemistä. Mutta jospa nuo pakkaset lauhtuis sekä meidän My paranis ja päästäis Stigailemaan, luistelemaan...ja hiihto aiotaan jättää ensi vuoteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)