maanantai 27. helmikuuta 2012

Kevätulkoilu – sovitussirkus

Viikonloppuna meillä pidettiin poikien kanssa sovitussirkusta, etsimme sopivia kevät ulkoiluvaatteita. Tarkoituksena on mennä tämä kevät (ja syksy) siten, että molemmilla on kaksiosaiset puvut ja lisäksi haalarit. Jotenkin tuntuu, että haalari on niin kätevä, varsinkin päiväkotikäytössä. Katsotaan sitten syksyllä,  talven koittaessa, kumpaako settiä tuli käytettyä enemmän :)

Malleja ei ole nyt tarkastusmitattu, mutta pituusmitat suuntaa antavia. Sovitusmalleina Max 5 v, pituus noin 112 cm, käyttää vaatekokoa 116 cm. Ja Frans 3 v 8 kk, pituus noin 102 cm, käyttää vaatekokoa 104 cm.


Fransilla Ticketin Josef baby välikausitakki koossa 104 cm. Tähän on tulossa limenvihreitä vk-housuja, mutta niiden puuttuessa housuina limen vihreän Plain rainin (104 cm) housut.  Lisäksi Kimperin Keppari-pipo, koko L.

Max pipo silmillä :) Maxilla Ticketin Jacob välikausitakki koossa 116 cm + Kimperin sininen ötökkä koko L. Maxille Kimpereistä parempi vielä L kuin XL, mutta Max on pienipäinen, päänympärys noin 52-53 cm.

Maxilla Ticketin siniset olkainmalliset välikausihousut koossa 116 cm. Takin kanssa sopivat hyvin myös tummansiniset vyötärömalliset välikausihousut.


Fransilla Racoonin ihana tähtihaalari koossa 104 cm + Pim Pam hattu.

Maxilla Molo Kidsin musta haalari koossa 116 cm. Maxilla Pim Pam hattu koossa XL, ja Fransilla L.


Wenja Wekkuli kypärämyssy 110/120, menee vielä Maxille mutta ei ole kovin reilu.

Pim Pam tähtihattu XL ja Molo Kids haalari 116 cm

Fransilla Ticketin välikausihaalari koossa 98 cm, eli kokoa pienenpänä kuin normaali vaatekoko tai takki+housuyhdistelmät. Ticketin haalarit ovat edelleen todella reilua kokoa.


-Äiti, nyt riittää jo! Mennään jo ostamaan sitä suklaata.. Lahjonnan keinoilla taas soviteltiin, kuinkas muuten :)


9 kommenttia:

  1. Hienot setit molemilla :) Tuo lime on erityisen raikas!

    Blogissani on muuten jotain sullekin :)
    http://vari-epa-suora.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ekan kerran kun näin ticketin uuden malliston, ihmettelin tuota valkopohjaista tähtikuosia ja ajattelin että ei meille! Viikonloppuna näin tuon sinipilkullisen uffona ja se olikin tosi kivan näköinen! Tykkään myös kovasti tuosta mustasta.. Harmi että Racoonin koot taitavat loppua tuohon 104? Tuo haalari näyttää todella kivalle poikasi päällä ja sen olisin meillekkin voinut ostaa jos kokoja olisi 116 asti =)

    Kiitos näistä kuvista, sovituskuvista saa aina paremman kuvan kuin kauppojen kuvista.

    VastaaPoista
  3. Tuo Racoonin sydänhaalari on kyllä hieno! =)

    VastaaPoista
  4. Molo Kidsin musta tähtihaalari näyttää tosi kivalta, samoin tykkäsin saman merkin sinisestä haalarista. Mielenkiinnolla odottelen myös kestävyyskokemuksia pk-käytössä. Viime vuotiset vk-haalarit eivät taineet olla yhtä kestäviä kuin merkin talvihaalarit.

    Myös nuo Tiksun takit on tosi kivoja värikkäisiin housuihin yhdistettynä.

    VastaaPoista
  5. Nämä on kyllä kaikki aika ihania, varsinkin toi Ticketin tähtikuosillinen haalari <3

    VastaaPoista
  6. Meilläkin saman tyyliset lahjonnat sovitus asioissa :D :D

    VastaaPoista
  7. Tosi kivat setit! Nuo aluksi vierastamani ticketin takit näyttävät hauskemmille oikeiden lasten päällä.
    Kiva, että lahjonta toimi ja saatiin sovituskuvia. Näistä on hirmuisesti apua!

    VastaaPoista
  8. Millainen tuo Racoonin savunsininen väri on luonnossa? Ja millaista sen materiaali on?

    VastaaPoista
  9. Vera: Racoonin savunsininen on oikeastaan näissä kuvissa hyvin oikean värinen, hieman vaaleampi luonnossa. Oikein kaunis harmaan sininen :)

    Materiaali on paksuhkoa, mattapintaista kangasta (100% polyesteriä), jossa on todella hyvä kulutuskesto (Martindale 50 000). Sisäpuolella puuvillavuoritus.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)