maanantai 20. helmikuuta 2012

Mini Rodini Spring/Summer 2012

Mini Rodinin odotettu kevät/kesä 2012 mallisto on saapunut Niilo Iloon ja päivitetty kauppaan tilattavaksi, osa mallistoa saapuu vielä toisessa erässä noin kuukauden kuluttua.

Tervetuloa tutustumaan!


10 kommenttia:

 1. Tilattu! :) Jotenkin niin kiva mallisto, että vaikea päättää mitä vähäisillä roposillaan vielä ottaisi :D

  VastaaPoista
 2. Eihän teille ole tulossa sitä harmaata collegehaalaria myyntiin? pakkomielle saada se :D

  VastaaPoista
 3. Ihania on ja onneksi meille juuri pandoja saapumassa..

  VastaaPoista
 4. Heidi: Valitettavasti ei ole tulossa harmaata collegehaalaria myyntiin :)

  VastaaPoista
 5. Tuleeko paitoihin vielä lisää kokoja? Pitkähihaista pandapaitaa olin ajatellut Toukalle, mutta koko 104/110 oli jo loppunut :( Millaista mitoitusta paidat mielestäsi ovat? Poikakun käyttää nyt 98 kokoa. En haluaisi ostaa paitaa, joka on ihan kohta liian pieni...

  T: Toukan äiti (kirjautumatta)

  VastaaPoista
 6. Liiankin ihania ovat! Ihan pakko saada pandat ja kartat ja piraattiukkelit kotiutettua :D Millaista mitoitusta nämä ovat tällä kertaa? Aina niitten mitoitusten kanssa on miettimistä, huoh, mutta vaiva kannattanee.

  VastaaPoista
 7. Toukan äiti: Valitettavasti paitoihin ei ole tulossa enää lisää kokoja. Tämä Mini Rodinin mallisto on ollut todella suosittu, ja ikävä kyllä osa kokoja on jo loppuunmyyty. Mutta onhan nämä tosi kivan näköisiä :)

  Rodinin koot ovat olleet kokoaan vastaavia jopa reiluja, ja siltä näyttäisi nytkin. En ole ehtinyt pojille testata, mutta ainakin silmämääräisesti mitoitus näyttää samalta kuin aiemmin. Mallit ovat kyllä kapeita, mutta hihoissa ja helmassa on ihan reilusti mittaa :)

  VastaaPoista
 8. Todella mukavan näköinen tuo kartta-asu! Pitäisi varmaan omassakin blogissa aktivoitua taas etsimään kivoimmat kesäasut ja tuo kartta olisi kyllä vertaansa vailla siihen postaukseen. Myös tuo uikkari on tosi kiva, mut eipä ole tyttöä jolle laittaa se.

  VastaaPoista
 9. Mitä kaikkea siinä uudessa kuormassa on vielä tulossa?? En ole Rodini tilausta vielä tehnyt, ja mieluummin kannattaisin NiiloIloa kun ruotsalaisia kauppoja :D

  VastaaPoista
 10. Iitunen: Suurin osa mallistoa on jo tullut, toisessa erässä tulee ainakin ulkovaatetta, pipoja sekä shortseja :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)