maanantai 14. marraskuuta 2011

Myymälän avajaisetTasan kolmen viikon kuluttua vietetään Niilo Ilo myymälän avaisia! Aivan uskomattomalta kuulostava juttu, tätä on suunniteltu, mietitty ja haaveiltu jo pitkään.

Kyllä täytyy todeta, että uskomaton määrä asioita sisältyy pienen myymälän avaamiseen. Ja se vaihtoehtojen määrä, jokaiseen hankintaan on valittavissa kymmeniä eri vaihtoehtoja melkoisella hintahaitarilla. Ja kun kokemusta ei ole, valinnat tehdään enemmän tai vähämmän musta-tuntuu-periaatteella. Toivottavasti olemme päätyneet hyviin ratkaisuihin :)

Paljon olemme jo saaneet valmiiksi, mutta paljon on vielä tehtävää. Aivan innolla odotan jo avajaispäivää, ja voin vinkata että olemme saaneet aivan M-A-H-T-A-V-I-A avajaistarjouksia usealta valmistajalta! Avajaistarjoukset ovat luonnollisesti myös verkkokaupassa kaikkien käytettävissä.

Meillä valmistaudutaan nyt loppurutistukseen, jotta saadaan kaikki valmiiksi ennen 5.12. vietettäviä avajaisia. Toivotan jo tässä vaiheessa kaikki tervetulleeksi Niilo Ilon avajaisiin, jos ette pääse paikan päälle Kuopioon, niin ainakin verkkokaupan välityksellä!

11 kommenttia:

 1. Kuulostaa mahtavalta! Harmi kun sinne Kuopioon on vähän turhan pitkä matka, mutta verkkokaupan välityksellä varmaan ollaan mukana. =)

  -Taru

  VastaaPoista
 2. Kas, tuttu osoite! Asuin tuossa talossa elämäni ensimmäiset 16 vuotta, varmasti tullaan käymään kunhan joululomalla jossain vaiheessa vanhoille kotikulmille ehditään! Paljon tsemppiä loppurutistukseen..:)

  VastaaPoista
 3. Kaukana ollaan täällä länsirannikolla, mutta hengessä mukana :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa Anne! tottakai, heti kun vaan töistä pääsee niin pitää rynnistää paikalle. Minkälaiset aukioloajat tulevat olemaan?

  VastaaPoista
 5. Heti ponkaisisin paikalle, mutta vähän turhan kaukana olette. Mutta paljon tsemppiä loppurutistukseen.

  VastaaPoista
 6. Miia: Aukioloajat ovat ma-pe 10-17 ja la 10-14. Näillä lähdetään liikkeelle ja parennellaan sitten tarvittaessa asiakkaiden toiveiden mukaisesti :)

  VastaaPoista
 7. Kivaa, innolla odotamme avajaistarjouksia! :D Jos vaan kyyti löytyy, niin kyllä tullaan paikan päälle hypistelemään!

  Terkuin Minttu, 3 pojan ja yhden tytön äiti-ihminen

  VastaaPoista
 8. Avajaisaikaan ei taideta siellä olla (justiinsa oltiin viikko Rauhalahdessa+ mummolassa) mutta seuraavalla kerralla kun tullaan pitää tulla vilkaisemaan!! :)

  VastaaPoista
 9. Jee, me ollaankin tulossa Kuopioon mummolakeikalle silloin. :)

  VastaaPoista
 10. Jee hienoa, hyvä sä ja hyvä Kuopio!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)