tiistai 1. marraskuuta 2011

KANTA-ASIAKASTARJOUS -20%


Liity nyt Niilo Ilon kanta-asiakkaaksi ja saat -20% alennuksen tilauksestasi koodilla KANTA20, kun tilauksesi loppusumma on yli 30€. Tarjous koskee kaikki tuotteita, normaali- ja tarjoushintaisia, sekä poistokorin vaatteita ja on voimassa vain tänään 1.11.. Tarjous koskee luonnollisesti myös Niilo Ilon nykyisiä kanta-asiakkaita.

Kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä ennakkotietoa uutuuksistamme. Saat myös erikoistarjouksia ja ennakkotietoa tarjouksista sähköpostiisi. Kanta-asiakkaaksi pääset, kun rekisteröidyt asiakkaaksi ja tilaat uutiskirjeen. Kanta-asiakkuus ei velvoita rekisteröitynyttä asiakasta millään tavoin. Rekisteröityä voi, vaikka juuri tällä kertaa ei ostaisikaan mitään.

Lisää koodi KANTA20 ostoskorin lunastuskoodi-kenttään, ja alennus lasketaan automaattisesti, kun tilauksesi loppusumma on yli 30€. Jos tilaukselta palauttaa, ja summa jää silloin alle 30€, myös alennuksen menettää.

Tervetuloa edullisille kanta-asiakasostoksille!

2 kommenttia:

  1. Voe, multa meni eilinen ohi :(
    Nova Starin farkkuja olisin mielinyt...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Harmi juttu! Laita tietosi/tilattavat tuotteet s-postilla niiloilo@niiloilo.fi, niin katsotaan mitä voidaan tehdä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)