lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kesä ja lappuhaalarit

Poikien kanssa ollaan vietetty mukavan aurinkoisia kesäpäiviä, ensimmäiset mansikatkin tuli eilen maistettua.

Ollaan myös testattu todennäköisesti meidän kesän suosikkivaatetta, shortsilappuhaalareita. Mukavat päällä, kestävät myös rymyleikeissä ja vielä kivan näköiset. Sitten vain kaveriksi valikoima värikkäitä t-paitoja, ja aina on uusi kesäasu päällä!

Blogirintamalla on ollut vähän hiljaisempaa, lähinnä Bloggerin ongelmien vuoksi. Ainakaan minä en pääse yleensä kommenteimaan, joskus en pääse kirjautumaan sisälle ja joskus taas en pääse kirjautumaan ulos.. Ja postausten julkaisun kanssa on myös ongelmia. Toivottavasti pian saada bloggeri taas täysillä käyttöön :)

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

Poikien lappuhaalarit H&M, samoin tennarit. T-paidat Maxomorra.

9 kommenttia:

 1. Kivan näköiset asut :) Mä vaan jotenkin vierastan lappuhaalareita nykyään, tuntuu et vaikee käydä vessassa. En tiedä ees onko :D

  VastaaPoista
 2. Meillä löytyy nuo samat lappuhaalarishortsit kahella isommalla ja Miskalla on vielä viime vuotisetkin sopivat ja Mitjalla kahet Miskan vanhat! Mä oon jotenkin ihan hulluna noihin lappisshortseihin! Kivannäköset ja käytännölliset!

  Tiina, Veikkojen vauhdista

  VastaaPoista
 3. Lappuhaalarit ovat kyllä söpöjä lasten päällä.

  VastaaPoista
 4. Voi että kun on suloiset pojat lappiksissaan <3 Niin reippaat menijät!

  Miten pojilta onnistuu vessareissut haalareiden kanssa? Itse en osaa enää ainakaan tuolla viisveellä lappareita pitää ja 2veen kanssa opetellaan kuivaksi tässä pikkuhiljaa niin voipi tuollaiset haalarit hidastaa hommaa jonkin verran.. Ihanan näköisiä kyllä ovat!

  VastaaPoista
 5. Titti ja Sonja: Meillä pojat ovat jo niin omatoimisia vessareissujen suhteen, ettei haalarit enää haittaa mitään. Alkuun tosin kysyivät "käyttöohjeita" uudenlaisiin haalareihin :)

  Ja meillä ollaan kyllä aina tykätty käyttää haalareita. Minusta ne on niin kivoja ja hyviä päällä, ettei pieni viive riisumisessa haittaa :)

  t. Vauhtivekaroiden äiti (anonyyminä, kun kirjautuminen ei onnistu..)

  VastaaPoista
 6. Kivat kesäkundit siellä! :-D

  Bloggerin ongelmat ovat kyllä vaivanneet ja rajoittanut omaakin kommentointia. Kun aika on muutenkin kortilla, niin ei tosiaan kestä hermo alkaa temppuilemaan niiden kirjautumisien kanssa. Mrrr!

  VastaaPoista
 7. Ihana nähdä tuo mansikkapaita myös pojan päällä! Olen koko ajan harmitellut, että jos mulla olis tyttö niin tuo lähtis meille heti mutta ehkä myös pojalle... : )

  Marika

  VastaaPoista
 8. Marika: Meillä pojat saivat itse valita uusista Maxomorrista t-paidat, ja Maxin ehdoton suosikki oli juuri tuo mansikkapaita!

  Minusta on ihan unisex-kuosi, yhtä hyvin menee tytölle ja pojalle :)

  t. Vauhtivekaroiden äiti

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)