lauantai 8. tammikuuta 2011

Uutuuksia Mololta + ALE kiihtyy

Saimme Niilo Iloon ensimmäiset kevään uutuudet Molo Kidsiltä, sekä sisä- että ulkovaatteita. Välikausihaalarit ovat vielä tulossa. Haalareita saamme kahdessa värissä, harmaana ja sateenkaari-raidallisena.

Molo Kids on tunnettu ennakkoluulottomasta suunnittelusta, eritoten valokuvaprinteistä lasten sisävaatteissa, mutta myös vaatteiden korkeasta laadusta. Vaatteiden suunnittelussa on otettu lapset mukaan, vaatteet poikkeavat kivasti totutuista väreistä/kuoseista.

Teemme tilaa kevään uutuuksille, ALE kiihtyy.. Nyt lähes kaikki syksyn tuotteet reiluilla alennuksilla! Moonkids -40%, Metsola -30%, Maxomorra -25%, Kameleont Design -40-20%, Mini Rodini -30%..

Tervetuloa ostoksille!

4 kommenttia:

 1. Moikka! Minkä hintaisia ja mallisia Molon vk-haalarit ovat? Onko malli sama kuin Polaris- haalarissa? Pystyykö haalareita ennakkovaraamaan? Kiitos, jos viitsit infota lisää :)

  VastaaPoista
 2. Jonspe: En ole "livenä" nähnyt haalaria, mutta maahantuojan kuvauksen perusteella malli on samalla lailla kapea/istuva kuin Molon talvihaalareissakin.

  Haalareita tulee yksivärinen harmaa ja sateenkaariraidallinen rainbow, molemmissa heijastimia samaan tyyliin kuin talvihaalareissa. Hinnat ovat yksivärinen 99,95€ ja sateenkaari 119,95€.

  Haalarit ovat herättäneet suurta kiinnostusta, ja olen jo muutaman varannut etukäteen. Yhteyttä voi ottaa s-postilla niiloilo@niiloilo.fi.

  VastaaPoista
 3. Minkähän sävyinen se harmaa mahtaa olla. Olin haaveillut värikkäästä mutta yksivärisestä tyyliin talvihaalarit. Se sateenkaariversio on ihan liian värikäs mun makuun.

  VastaaPoista
 4. Lumikettu: Olen itsekin nähnyt haalareista vasta piirroskuvan, koska nämä vk-haalarit tulivat tilattavíksi vähän jälkikäteen. Harmaa näyttää kuitenkin samalta kuin talvihaalareiden harmaa, olisiko jopa samaa kangasta?

  Olen pyytänyt tänään Mololta lisätietoja toimitusaikataulusta ja kuvia haalareista. Infoan heti, kun saan tarkemmin tietoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)