maanantai 10. tammikuuta 2011

Hop Loppailemassa

Meillä lastenhuoneremontti etenee, seinät ovat jo valmiit ja lattiakin tasoitettu. Uutta lattiaa joudutaan nyt vain odottamaan ainakin huomiseen saakka, vaikka sen piti tulla jo viime viikolla. Kurjaa odotella, kun muutakaan ei oikein pääse tekemään. Mutta näinhän se aina on remonteissa, aina jotain odotellaan..

Poikien kanssa ollaan yritetty pysyä poissa kotoa, poissa remontin tieltä. Se kun on tietysti aivan mahtavan kiinnostavaa. Maalaamaan pitäisi päästä mukaan :)

Kun remontissa oli meluisin ja sotkuisin lattianhiontapäivä, me paettiin Hop Loppiin riehumaan..Sukellus pallomereen..

..kiipeilyä..

..pelailua..

..tasapainoilua..

..liukumäkeä..

..ja lopuksi vähän sählyä.

Pieni maalivahtikin oli aika kuitti parin tunnin Hop Loppailun jälkeen. Suosittelen energisille lapsille!

6 kommenttia:

 1. Kivaa näkyy olleen. :) Pitäisi meidänkin joskus käydä testaamassa, kun ei olla vielä ikinä käyty. Ovat lähimmätkin Hop Lopit aika kaukana..

  VastaaPoista
 2. Meillä vietettiin pitkä loma, kun päiväkoti oli joulutauolla. Käytiin hiihtämässä ja luistelemassa (tai mies kävi poikien kaverina, ettei itselleni vaan käy mitään) ja ulkoiltiin muutenkin kovasti. Silti tuntui, että seinät kaatuivat niskaan. Useaan otteeseen pojat sanoivat, että pitäisi päästä HopLoppiin... :) Se on kyllä minusta ihan kiva paikka. Äiti saa ottaa rennosti, edes hetkisen ja pojat saavat kuluttaa energiaa :)

  VastaaPoista
 3. Hoplopista meilläkin tykätään kovasti, ja vauhtia riittää!

  Odotan kyllä innolla teidän remontin valmistumista, varmasti huoneesta tulee upea! Harmittaa kun ei olla ehditty nähdä, niin vaan nämä viikot menee nopeaan!

  Mullakin muuten nykyään lastenvaate/käsityöaiheinen blogi, saa käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä evakkopaikka teillä;-) hurjasti tsemppiä remppaan ja kuvia odotellen!

  ps. kiitos viimeisestä, vaatteet tulivat taas "lennossa", tuttuun tapaan!

  VastaaPoista
 5. Mekin käytiin loppias pyhinä, tai siis loppiaisen jälkeisenä päivänä :D Harmi ku ei ketää tuttuja näkyny mut hauskaa oli!! =) Huippu paikka kyllä.

  VastaaPoista
 6. HopLopissa viihtyy meilläkin poika. Ja Helsingissä Hakaniemessä on Leikkiluola. Siellä poika kävi viime viikolla, ja tosi kivaa oli taas. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)