lauantai 1. tammikuuta 2011

Remonttisuunnitelmia

Uusi vuosi, uudet kujeet.. Ensinnäkin hyvää uutta vuotta 2011 kaikille! Ja toiseksi voisin kertoa hieman uusista sisustus/remonttisuunnitelmistamme..

Meidän perhehän muutti tähän nykyiseen kotiin viime elokuussa. Kyllästyimme lähiö-rivarielämään ja muutimme keskustaan kerrostalo-kolmioon. Asuntomme on iso kolmio (jossa on vielä jättisuuri lasitettu parveke), mutta täytyy myöntää että tila on käynyt tässä talven mittaan vähän ahtaaksi. Vielä kun verkkokaupan toimistoksi/varastoksi/kotipuodiksi on varattu yksi huone + sen yhteydessä oleva vaatehuone.

Pojilla ei ole ollut omaa huonetta, ainoastaan olohuoneessa leikkinurkkaus. Loppukesästä tämä toimi vielä hyvin, kun pojat pystyivät leikkimään parvekkeella. Mutta nyt lelut alkavat levitä kodissamme joka paikkaan ja pojat selvästikin kaipaavat omaa huonetta, jossa leikkiä kahdestaan. Ja houkutteleva ajatus olisi tietysti myös se, että pojat alkaisivat nukkua omassa huoneessaan..

Joten lastenhuoneen remonttisuunnitelmat ovat täysillä käynnissä. Toimistolle/varastolle etsiskellään tilaa kodin ulkopuolelta, mutta toistaiseksi se mahtuu olemaan olohuoneen entisessä leikkinurkkauksessa/toisessa isossa vaatehuoneessa. Verkkkokaupasta tilattujen tuotteiden noudot onnistuvat siis edelleen normaalisti, mutta varsinaista Kotipuotia ei toistaiseksi ole. Toivotaan, että löydetään joku mukava tila myös sille.

Tässä muutamia ideoita, jotka voisivat sopia meille:



Viidakkoseinä ferm living

Kiva, koko seinän kokoinen valokuvatapetti lipuista Mr Perswall

Koko seinän kokoinen robottitapetti photowall.fi

Kulkuvälineet tapettikuva Lastenhuoneesta


Autotapetti Pikkukengurusta

Tähtitapetteja Esta Home


Hieno helikopteritapetti, kopterit näkyvät kun valo taittuu tapettiin, Pikkuriikki


Sisustustarroja Pikkuriikki

Avaruus-tapettikuva Lastenhuone.fi

Ja itse asiassa..tuumasta toimeen! Tapetit on jo irti!

20 kommenttia:

  1. Teillähän on alkanut uusi vuosi tosi reippaissa merkeissä;-) Kaikkea hyvää tähänkin vuoteen ja tsemppiä kaikkiin yllä kertomiisi suunnitelmiin!

    Mun on ihan pakko vaan "sivukorvalla" mainita että Estan tapettikirja on yksi parhaimmista lasten sisustusoppaista;-) arvaa vain kun sitä itsekin olen selannut ja plärännyt, sieltä saa tapetit, tekstiilit ja esim.lampunvarjostimet samaan syssyyn tilattua.
    Tähtikuosihan on ihana, ja aika klassikko mutta varsinkin pojille siellä on myös mielettömän mageita urheilu-ja autokuoseja.
    Tsemppiä remppaan ja laitathan kuvia kun valmistuu;-)?

    VastaaPoista
  2. No jos vaikka toivottelisit ensin oikeaa vuotta....2011 on nyt!!!

    VastaaPoista
  3. Aamunkukka: kuvia tulee kyllä, kunhan saadaan valmista :)

    Anonyymi: Kiitos huomiosta! Olen koko päivän yrittänyt teroittaa mieleeni vuotta 2011 ja eikös vaan lipsastanut väärä vuosi heti ensimmäisessä tilanteessa :)

    VastaaPoista
  4. remontteja on aina ihan suunnitella ja toteuttaakin... Mulla on tällä hetkellä mielessä pesuhuoneen ja saunan uusiminen, sekä yläkerran ison makuuhuoneen jakaminen kahtia :) Tässä siis muutama projekti kesäksi...
    Tuo viidakkoseinä on tosi ihana! Tapettitalossa on myös ihania vahoja lastenhuonetapetteja. Oletkos kurkkinut?

    VastaaPoista
  5. Hanna: Kiitos vinkistä, kävin juuri kurkkimassa Tapettitalon sivuilla. Meillä on ollut pari kertaa Tapettitalon malleja, mm. numerotapettia :)

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa kivalta, mukava nähdä kun valmistuu että millaisiin päädyitte :)

    Onnellista alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  7. Tuo robottitapetti on aivan ihana! se tulis meille jos meillä olisi tuolle nuorimmalle pojalle oma huone :)

    VastaaPoista
  8. Ihania tapettimalleja!
    Varmasti vaikea valita.
    Mukavaa remppausta ja suunnittelua :)

    VastaaPoista
  9. Oi mua alkaa "syyhyttää" kun luen näitä remontti juttuja ;) Ihania tapetteja kaikki, tai täytyy sanoa että niin kiva idea kun toi lippu juttu on se hypää hieman silmille sillai hypnotisoivasti ;D . Itse tykkään hirveesti Estan tapeteista ja tekstiileistä ja meillä onkin poikien makkararit niillä sisustettu. Mä pyörittelin pitkään tota tähti ideaa, mutta päädyin lopulta raitaan (kuvat löytyy blogista jos kiinnostaa). Ihanaa remonttia sulle ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  10. Viidakkoseinä ois musta niin teidän näköinen, mutta helikopterit on mageet ja autot ja valinnan vaikeus on varmasti kova :)
    ps. pakko kysyä että olette ollet tyytyväisiä lähiöstä-kaupunkiin vaihdokseen?

    VastaaPoista
  11. Hyvää uutta vuotta! Lipputapetti on ainakin minun silmiin turhan voimakas. Norsut näyttää kivalle tai robotit!

    VastaaPoista
  12. Ihana kun lapsillekin on nykyään paljon erikoisia tapetteja ja muuta sisustus"krääsää". itselläkin taas sisustus innostus, mistä olen ajatellutkin kirjoitella enemmän nyt blogiin. vuokra-asunto kun on, niin paljon ei voi tehdä, mutta ainahan voi kalusteita vaihtaa :)

    VastaaPoista
  13. Monalisa: Ihanat lastenhuoneet teillä, kävin heti kurkkimassa :)

    Anni: Ollaan oltu tyytyväisiä kaupunkielämään, ainut pulma on ollut tämä tilanpuute, johon nyt haetaan korjausta.

    Meidän kaupunkikoti on hyvällä paikalla, juuri ydinkeskustan reunalla. Tosi lyhyt matka keskustan kaupoille, mutta ihana puisto-, ranta- ja satamaalue alkaan heti pihalta. On siis helppo lähteä poikien kanssa ulkoilemaan :)

    VastaaPoista
  14. Kaunis kiitos! Innolla odotan että millanen huone teille muotoutuu. Se piti vielä sanoa että noi robotit tai autot olis varmasti meidän poikien suosikit!!

    VastaaPoista
  15. Heippa, mun suosikit noista on tähdet taikka helikopterit. Kivat kummatkin ja varmasti "pitkäikäisiä" kasvaville pikkuherroille. Autotapettikin on aika hauska tosin... Mekin elellään kerrostalo elämää keskustassa, 95neliön neliössä ja nyt ainakin tuntuu että tilaa on hyvin. Eikös teillä ollut tosi iso kolmio? Meillä on ihan samoja remonttiaikeita. Tosin koko asunnon kohdalla. Katsotaan milloin aloitetaan... -Tiina

    VastaaPoista
  16. Hyviä vaihtoehtoja, kallistuisin ehkä viidakkoseinän puolelle, jos yksi täytyisi valita. :)

    Muutenkin haluaisin seuraavaan kotiin ferm livingin kuumailmapallotapettia Oulan huoneeseen. Vielä meillä ei ole tuolta merkiltä mitään ollutkaan.

    Hyviä nettitapettikauppavinkkejä muuten, mm. seinäruusu, josta olen tilannut sandersonin ja estan tapetteja ja villaharmonie, jonka kautta olen tilannut sandbergin tapetit. Molemmissa tosin hieman toimitus venähti, mutta muuten kaikki sujui hyvin.

    VastaaPoista
  17. Heippa!
    Ei nyt liity mitenkään postaukseesi, mutta olikos sinulla pojille Phil & Teds rattaat? Vai muistanko ihan väärin? Ja muistanko väärin senkin että olisit niistä kirjoittanutkin tänne kokemuksia jossain vaiheessa? Olisi kiva vähän lukea kokemuksia siitä kun itsellä kyseinen menopeli harkinnassa :)

    VastaaPoista
  18. Kauniita tapetteja...varsinkin viidakko ja tummapohjainen autot. Innolla odottelen, millaisiin ratkaisuihin päädyitte.

    VastaaPoista
  19. Ihana tuo autotapetti, olisi ainakin värien puolesta sopivan hillitty valinta :)

    VastaaPoista
  20. Tinzy: Joo, meillä on käytössä Phil & Tedsit. Kirjoittelin kokemuksia vauva-lehden blogiin, jossa bloggailin aikaisemmin. Postaus pitäisi vielä löytyä sieltä, blogi on samalla nimellä :)

    Olen kyllä suunnitellut bloggaavani vielä uudelleen rattaista nyt kun pojat ovat isompia. Heti, kun vain ehdin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)