tiistai 25. tammikuuta 2011

Moonkids testing

Meidän piti heti eilen illalla testata Moonkidsin kevätuutuuksia. Max valitsi itselleen sinipunaisen setin ja Frans kelta-oranssin (tosin äidin pienellä avustuksella) :)

Max-kapteenilla housut ja paita koossa 110 cm ja huppari koossa 116 cm


Max on kohta 4-vuotias ja käyttää pääsääntöisesti vaatekokoa 110 cm, jotain on vielä 104 cm. Max on 104,5 cm pitkä.


Frans on 2 v ja 7 kk ja on juuri siirtymässä vaatekokoon 98 cm, jotain on vielä 92 cm. Frans on 93,5 cm pitkä.

Housut ja paita koossa 98 cm, huppari 104 cm


Eli Moonkidsin koot ovat säilyneet hyvin samanlaisina viime vuoteen verrattuna. Hupparista kannattaa ottaa kokoa isompi kuin normaalisti, paidan voi ottaa omaa kokoa tai seuraavaa kokoa, housuista hieman reilu tai omaa vastaava koko.

13 kommenttia:

  1. Max onkin hyvä "mittari" meidän tytön vaatteita ajatellen, ovat nimittäin saman pituisia :). Tosin tilasin meille vaaleanpuna-lilaraitaisen paidan jo eilen, otin koon 110. Sitä kokoa meillä on ennestään pari Moonkidsin paitaa ja menevät vielä aika kauan varmaan. Hupparia jäin vielä miettimään ja tästä näkee hyvin, mikä koko tarvitaan, jos sen jossain välissä ostan.

    VastaaPoista
  2. Taas saa kiitellä postauksesta. Pitänee hommata tuo Fransin setti varastoon; Pikkukettu on hoikka poika ja käyttää nyt kokoa 74/80, joten menee hetki ennenkuin 92 on sopiva.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tästä! Tilaus menemään kun tuli näin hyvät ohjeet kokojen suhteen :)

    VastaaPoista
  4. Tiedoksi kaikille, että suosittua vaaleanpunaista on tulossa meille lisää. Se on kyllä luonnossakin yhtä suloinen, kuin kuvissa :)

    VastaaPoista
  5. Kerrassaan hurmavat värit! Sini-punainen on niin hyvä yhdistelmä mutta ei tuossa keltaisessakan mitään vikaa ole;-) niin keväisiä, niin raikkaita sekä lisäksi ihan huippulaatua kestävyydeltään!

    Mukavaa päivää sinne!

    VastaaPoista
  6. Reippaita mallipoikia :) Keltainen väri houkuttaa mua suuresti juuri nyt. Varmaan kaipaa jo kevättä tämän lumen ja pimeyden keskelle :)

    VastaaPoista
  7. Ihania nuo on! Syksyn mallistosta tilatuissa housuissa meidän pojalle vyötärö hitusen liian löysä. Harmillista! Housujen malli on muuten niin ihana! Nyt harkitsen vaaleanpunaista settiä neidille...

    VastaaPoista
  8. kiitos vinkeistä :) nuo housut on kyllä ihania ja pysyy pitkään hyvinä!

    VastaaPoista
  9. Nuo tyttöjen vaaleanpunaiset on ihania, mutta nämä muut ei ollenkaan. :(
    Eli nyt ei taida meille Moonkidsiä tulla, harmi koska tykkään ihan hurjasti Moonkidsin vaatteista.
    Mallit on kyllä hurjan suloisia poikia! :)

    VastaaPoista
  10. Ihanat pojat ja tosi hyvät kokovinkit!!
    Unohdin aiemmin vinkata, että tunnusta laitoin sinulle viikonloppuna tulemaan :)

    VastaaPoista
  11. Minuakaan ei ikävä kyllä oikein iske =( Voi olla että nuo siniset housut tilaan, mutta muut on ihan nou nou!! Nuo värilliset taskujen tereet on vain minun silmääni ehdottoman rumat...

    No ehkä jos sattuisi tyttö tulemaan voisi nuo vaaleanpunaiset hankkia =)

    Ihania poikia sinulla!

    VastaaPoista
  12. Tykkään noista housuista pojallamme (2v4kk) ja hän pitää nyt kokoa 92cm housuista,myös 98cm on jo pidettävissä, hieman reilu. Pituutta on 94cm.Paidoista pitää 98cm kokoa, 104cm voi jo pitää. Harmi että noiden hinnat nousivat nyt. On jo aika kalliita. Voisin nuo siniset ostaa, keltaisina meillä jo noita onkin ed.mallistosta (ja on kyllä aquaa ja vihreää)eikä tän kauden keltainen oo niin kivan näköinen. Tyttöjen v.punaiset on somat.

    VastaaPoista
  13. Imdina: Minustakin sininen on paras tämänvuotisista (kun ei tuota vaaleanpunaista voi Vauhtivekaroille ottaa :)). Siniset housut ovat kivat, kun voi yhdistellä eri paitojen kanssa. Ihan erinäköinen setti on esim. sinivalkoraidallisen paidan kanssa :)

    Harmillista tosiaan tuo hinnannousu, toivottavasti puuvillan hinnannousu tasoittuu, niin eivät hinnat karkaa käsistä..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)