torstai 8. huhtikuuta 2010

Samistelua

Tässä lähiaikoina olen usein syyllistynyt samispukemiseen, eli puen pojat täysin samanlaisiin vaatteisiin. Ei tarkoituksella, mutta jotenkin on helppo ostaa aina kaksi samanlaista vaatetta eri kokoisina.

Kuten näissä eilisissä kerhokuvissa.. Samispojat pillifarkuissa ja Moonkidsin raitapaidoissa, kerhotossut ovat sentään eri kuvalla :)

Kyllä meillä pojat yleensäkin ovat samantyyppisissä vaatteissa, esim. sama paita eri väreissä tai samat paidat, mutta eri housut.

Tällä kerhoreissulla pojilla oli myös täysin samanlaiset ulkovaatteet, mahtaakohan se olla jo äidin mielikuvituksen puutetta.. ;))

Ja sama meno tuntuu jatkuvan, kerhon jälkeisellä kaupunkikierroksella hankin pojille kesäiset samissetit KappAhlista :)


14 kommenttia:

 1. Mielestäni samistelu on ihanaa ja varsin söpöä, kun lapset ovat eri ikäiset ja kokoiset.

  VastaaPoista
 2. Musta samistelu on kahdella lähekkäin syntyneellä kivan näköistä. Ja kääntäen samat värit toimii erityisen hyvin. Jäi edelliseen postaukseen kommentoimatta, mutta nuo käänteiset dinot on vaan niiiin mahtavat!

  VastaaPoista
 3. Sopii ihanasti samistelu, meilläkin harrastetaan moista :D Ja meilläkin puetaan saman merkin vaatteita eri väreissä kääntäen.
  Mageet nuo pillifarkut; tosi hyvin istuu ja näyttää mukavantuntuisilta päällä! mistä mahtaa löytyä moisia?? Minäkin tahon:)

  VastaaPoista
 4. Säpöt samikset sulla.
  Meillä ei oikein toimi tuo, poika koululainen ja tyttö ihan omassa 5-vuotiaan prinsessakerrospukeutuminenminämäärään-iässä...
  Hauska lukea sun blogia.
  Oon myös tutustunut sun nettikauppaankin (en just muista oonko tilannu, noita nettikauppoja kun on tullut käyteltyä aikasta paljon, liian paljon siis).
  hih.

  VastaaPoista
 5. Samistelu on kyllä söpöä! =)

  Mistä nuo poikien pillifarkut on?

  VastaaPoista
 6. Oih, noi moonkidsin raitapaidat on niin ihanan väriset!
  Meillä lapsilla on jonkun verran samoja vaatteita ( tyttö 2v8kk ja poika 1v). Esim ej sikke lejin nutty brownit on ihanat molemmille, kun housut ovat keskenään eriväriset. Småfolkin lapsia ja puita-kuosin paidat taas ovat ihanat samaan aikaan puettuina, kun toisella on vaaleanpuna-oranssi ja toisella sini-vihreä. Ja vaikka ruskeiden froteepöksyjen kanssa mollemmilla. Nanooun splashia hamstrasin myös jostain alesta molemmille. Ruskeaa molemmille ja vaaleanpunaista tytölle. Ihanat nämäkin mielestäni niin, että molemmilla on sama kuosi, mutta eri väri. Tai sama kuosi ja väri yläosassa, mutta alaosat eri väriset. Menipäs sekavaksi..:)

  VastaaPoista
 7. Ihan kivan näköstä ja kuten sanoit, helppoa ostaa molemmille samanlaiset vaatteet. Kiitos vinkistä, että KappAhlista löytyy noin kivan näkösiä farkkuja. Meillä asuu pieni hoikkeliini, jolle ei meinaa löytyä tarpeeksi kapeita farkkuja.

  VastaaPoista
 8. Poikien pillifarkut ovat itse asiassa Kappiksen legginssit, tyttöjen puolelta.

  Meillä kun eivät pojat oikein suostu käyttämään farkkuja, vain nämä ja Nova Starit kelpuutetaan :)

  VastaaPoista
 9. Hei, itse en jotenkaan lämpene samistelu idealle. No, vasta yksi taaperokin joten sitä ei koskaan tiedä miten mieli voi vaihtua :)

  Vitsit teillä näyttää olevan mahtavat kerhotilat! -Tiina

  VastaaPoista
 10. Ihanat samikset. Kyllä meilläkin välillä samistellaan sopivilla unisex-paidoilla. Miten on noiden Moonkidsin paitojen mitoistus. Mitä kokoa ottaisit 94 senttiselle jossa olis kasvunvaraakin?

  VastaaPoista
 11. täällä samistelun kannattaja! se on tosiaan helppoa :o) monessakin mielessä mm. pyykinpesun kannalta (pesen melkein joka värin omana koneellisenaan), turhien kinasteluiden välttämisen kannalta ja näin ollen siis äidin hermojen kannalta =D tosin välillä se myös rajoittaa, jos ei kokoja löydy molemmille. meillä siis samistellaan samoilla väreillä, mutta myös niin, että on eri värit samasta kuosista. ja onhan noilla paljon erilaistakin!

  VastaaPoista
 12. Tiinali: Meillä on tosiaan kivat kerhotilat, juuri uusitut :)

  Mari: Tämän kauden Moonkidsin paidat ovat reilumpia kuin aiemmin, vastaavat hyvin kokoaan (ainakin meidän suht' hoikilla pojilla). Fransin paita on kokoa 86 cm (Frans on 86 cm pitkä), Maxin paita on vähän reilu, koko 104 cm (Max on 98,5 cm pitkä). Maxille on parempi koko 98 cm.

  Eli varmastikin teillä koko 98 cm olisi hyvä, siinä on kasvunvaraakin.

  VastaaPoista
 13. Minusta pojat ovat aivan hurmaavia samiksina! Luulen, että melko helposti tulisi itselläkin ostettua samanlaista (tai ainakin käänteisenä) jos olisi kaksi tyttöä.

  Nuo Kappiksen setit ovat ihanat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)