keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Pöydän alle..Meillä on pikku-Fransin (1 v ja 10 kk) pottailut edistyneet huimasti viime viikkoina. Frans käy päivittäin potalla pissillä useitakin kertoja, tosin äiti joutuu vielä muistuttamaan ja aika usein on lätäkkö ehtinyt tulla jo lattiallekin.

Kunhan kesä tulee, niin aloitetaankin pottailuharjoitukset ihan kunnolla, jätetään vaippa pois myös lyhyillä ulkoiluilla. Varmasti on alkuun vahinkoja luvassa, mutta pitää vain pakata vaihtovaatetta mukaan. Ja toivottavasti on lämmin kesä luvassa :)

Max oppi kokonaan kuivaksi viime kesänä, reilu 2-vuotiaana. Pottailu ei meinannut lähteä millään käyntiin, mutta sitten kaikki tapahtui ihan muutamassa viikossa ja sen jälkeen ei olla tarvittu edes yövaippaa.

Tosin Maxilla oli sama ongelma kuin Fransilla nyt, se isompi hätä olisi paljon mukavampi tehdä vaippaan kuin pottaan. Ja suosikkipaikka on keittiön pöydän alla!


Äiti, minä menen pöydän alle kakkimaan!

Ja isoveli on henkisenä tukena :)


5 kommenttia:

 1. Ihanat pojat.:)

  Tsemppiä pottailuun. Meilläkin yritetään juuri päästä vaipasta eroon. Oma vireystilani ei vain ole paras mahdollinen siihen touhuun...

  VastaaPoista
 2. Meillä on kanssa pottailuharkat edessä. Pottailtu on jo kauan ja ihan hyvillä tuloksillakin. Mutta voisi näin keväällä alottaa pottailun ihan tosissaan siinä mielessä, että pääsisi vaipasta pois. Meillä ei ole ennen kestoiltu mutta nyt työpaikallani huomasin, että on olemassa semmosia harkkahousuja, jotka meille on pakko hankkia. Yhden pissan vetää ja lapsi tuntee siinä märän olon. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on vaihe, että halutaan olla ilman vaippaa, sitten juostaan vessaan vähän väliä, mutta välillä ei ehditä :)
  Kakki kuitenkin vaippaan ja aina eteisessä, peiliin nojaten. Hauskoja nää pienten omat tavat!

  VastaaPoista
 4. Hyvällä mallilla on pottailu ja kesällä tosiaan varmasti etenee nopeaa vauhtia.

  Meilläkin tyttö olisi mielellään tehnyt isomman hädän aina vaippaan. Tiedettiin myös olla valppaana, kun häipyi vähin äänin omaan huoneeseen ja veti oven kiinni perässään. :-D

  Ihanat veljekset, kun oikein pöydän alle mukaan henkiseksi tueksi!

  VastaaPoista
 5. Ihana pöydän alla kakkija! =D

  Meillä ei pottailu suju, poika ei viihdy yhtään aloillaan ja se olis aika toivottavaa jos meinaa potalle jotain tehdä... Ehkä se tästä jossain vaiheessa! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)