maanantai 19. huhtikuuta 2010

Kevätsiivousta

Meillä ollaan tehty kevään suursiivousta viikonlopun aikana. Ja taidetaan jatkaa vielä muutama päivä nyt viikollakin.. Ikkunat on pesty, kaapit siivottu, pyykkivuori pesty ja mikä mukavinta, niin parveke ja pihakin alkavat muotoutua kesäasuun.

Ihan mahtavaa viedä kaikki toppapuvut, haalarit, villapipot ja talvihanskat varastoon! Ja kaivella tilalle kesävaatelaatikot. Meiltä löytyikin aika paljon shortseja sekä t-paitoja viime kesältä, jotka ovat pojille vielä ihan sopivia. Kengät ovat kaikki pieniä tai sitten liian isoja, mutta niitä on jo onneksi tullut hankittua lisää.

Pojilla olikin supermukava viikonloppu mummolassa, kuten kuvasta näkyy. Ja ihan oikeasti, kupeissa on pelkkää kermavaahtoa :)

Aurinkoista viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Oi ois ihana tehdä noi kaikki mainitsemasi hommat rauhassa, mutta meillä on tulossa niin monta viikonloppua jolloin neiti pitää viedä yökylään niin ei vaan nyt raaski. Täytyy koittaa aina ikkuna ja kaappi kerrallaan..
  Hiukan on hyvät olleet herkut mummolassa :)

  VastaaPoista
 2. Hei, täälläkin kesävaatteita katseltu, niin ihanaa! Aamut vaan on aika kylmiä edelleen. Hyvää alkavaa viikkoa! -Tiina

  VastaaPoista
 3. Olet ollut ahkera! Mulla on sama edessä, siivous- ja järjestelyinnokkuuteni ja ajanpuutteen tietäen, puolet hommista odottaa tekijäänsä vielä syksylläkin ;)

  VastaaPoista
 4. Miten suloiset kermahuulet, onpa hauska kuva!
  Voi, sä oletkin ollut ahkera, tosiaan kyllä sitä saa kummasti aikaan kun pienet ovat vähän aikaa jaloista poissa;-).

  VastaaPoista
 5. Täälläkin pitäisi ahkeroida samojen touhujen kimpussa. Kunhan vain saisi aikaiseksi...

  VastaaPoista
 6. Hih, on siinä saatu kerrankin syödä kermaa ihan kyllikseen! :-D

  Juuri äsken katsoin noita toppavaateröykkiöitä ja mietin, että milloinhan niiden pesemiseen ja varastointiin löytyisi tarpeeksi aikaa.

  VastaaPoista
 7. Täällä pitäisi tehdä ihan sama homma, mutta kun ei jaksa. Huomenna piti ottaa itseä niskasta kiinni, mutta sitten tulikin kutsu töihin tuuraamaan. Oih, sain tekosyyn lykätä pakollista ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kermavaahdon syöjät.
  Voikun itsekin saisi kevät siivottua talvikamppeet pois ja parvekkeen kuntoon jossa on olleet laudat koko talven paikoillaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)