tiistai 30. kesäkuuta 2009

Pyöräilyharjoituksia

Jännä juttu, miten pikkupojat voivat muuttaa mieltään aivan hetkessä. Maxilla oli jo viime kesänä pyörä, jolla poika olisi halunnut harjoitella ajamaan (tai ainakin istua sen selässä). Ongelmana ajoharjoituksissa oli se, että Max ei suostunut laittamaan kypärää päähänsä. Kaupoissa yritettiin kokeilla eri malleja, yritettiin perustella kypärän käyttöä ja tietenkin lahjoa/uhkailla siihen.

Kypärä ei siis pysynyt pojan päässä ja pyörä hyllytettiin varastoon odottamaan parempia aikoja.

Nyt sitten käytiin kypäräostoksilla ja Max laittoi heti kypärän päähän. Eikä sitten suostunut ottamaan sitä pois! Poika tuli siis autossakin kypärä päässä kotiin..Olipahan ainakin turvallinen kyyti :)

Sittenhän sitä kotona päästiin heti harjoittelemaan pyöräilyä. Hyvin Max istuu pyörän selässä, polkemista pitää tosin vielä hiukan harjoitella =)


Näinkö..?

Vai näin?


Eikun näinhän tällä ajetaan!

3 kommenttia:

 1. Hyvin näyttää sujuvan.

  Naisillahan on tunnetusti oikeus muuttaa mielipidettään, milloin vain ja kuinka monta kertaa vain. Lapset taitavat kuulua samaan kategoriaan;).

  VastaaPoista
 2. Hauska mielenmuutos :) Meilläkin on joskus vaadittu kypärää automatkalle päähän, kirppikselle taidettiin silloin lähteä ja ihme kyllä kirppiksellä sisällä tyttö suostui sentään luopumaan kypärästä.

  Meillä ajetaan vielä työntökahvan kanssa, mutta tyttö ihme kyllä oppi alkukesästä jo polkemaan niin, että välillä voin juosta pari askelta vieressäkin ilman työntämistä.

  VastaaPoista
 3. Hauskat pyöräilyharjoitukset! Siitä se lähtee! Meillä poika reenaa ajoa ilman apupyöriä... Etenee hitaasti eikä ehkä kauheen varmasti ;)...

  Mietin muuten eilen myös tota mielipideasiaa... Päädyin samaan kuin Tanja, että naiset ja lapset muuttavat mieltään suht nopeaan tahtiin ;). Poika (4v.) oli ostamassa itselleen uutta "bemaria" ja valinta kahden välillä kesti n. puolisen tuntia. Monta kertaa laskettiin "auto ajoi kilparataa" ja vielä senkin jälkeen palattiin moneen kertaan auto vaihtamaan ennen kuin oltiin maksettu ja kotona leikkimässä :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)