maanantai 1. kesäkuuta 2009

Joko mennään uimaan?

Vietettiin aurinkoinen viikonloppu mummolassa. Kiva päästä testailemaan kesän uusia shortseja (ja aurinkorasvaa)..

Mummolassa järvi on aivan kivenheiton päässä kuten kuvista näkyy. Itse en uskaltautunut vielä uimaan, mutta rohkea pikkusiskoni taisi käydä useampaankin kertaan. Ei kuulemma ole ollenkaan kylmää..hmm..vähän kyllä epäilen ;)

Maxistahan uiminen näytti aivan huisin hauskalta, kunhan sinne ei tarvinnut itse mennä. Pienen houkuttelun jälkeen Max uskalsi käydä vähän kastelemassa varpaita rantavedessä, mutta sen pidemmälle ei uimisessa vielä edetty.

Ongelmana varpaiden kastelussa on se, että silloin joutuu kävelemään avojaloin nurmikolla tai hiekassa! Sehän on ihan ennenkuulumatonta vaikka kyllä sitä jo viime kesänäkin sateen lomassa harjoiteltiin. No, ehkä sekin alkaa kesän mittaan sujua :)

Jokos teillä on heitetty talviturkki?


Max turvallisesti kengät jalassa


Frans autoleikeissä


Maxin auto


Frans mielipuuhassaan - siivoamassa


Poikien kesäasut Lindexiltä6 kommenttia:

 1. Toivottavasti Fransin siivousinto säilyy vielä jatkossakin=)

  Meidän lapset heittivät talviturkit tänään.

  VastaaPoista
 2. Oi teidän mummolassa on kauniit järvimaisemat! :)
  Meillä on vielä tiukasti talviturkit päällä tai tais 9v heittää sen jo pari viikkoa sitten kaverin synttäreillä, mutta meillä muilla siis. ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa idyllisen näköistä! Sinne vaan, veteen! Meillä lapset ovat heittäneet jo turkkinsa, eihän nuo hirveästi ui, mutta kai voi niin sanoa?

  VastaaPoista
 4. Me heitimme talviturkit Kreetalla, mutta tuota ei varmaan lasketa. Minua ei saa kylmään veteen, meidän Henri on kyllä ollut jo parina päivänä rannalla ja uimassa.

  VastaaPoista
 5. No isompi poika viikonloppuna kävi läträilemässä, ei siis osaa vielä uida..mutta kyllä siis järvessä kävi. Pienempi kasteli varpaitaan ja minä kahlailin. :) ..oli se vielä kylmää!!

  VastaaPoista
 6. Ihania :)

  Ootkos tehnyt neljän asian haasteen, johon sinut haastoin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)