torstai 4. kesäkuuta 2009

Hurjaa menoa autokilpailuissa

Tapahtui yhtenä pimeänä talvipäivänä, että muuten niin rauhallinen (?) äiti hermostui tyystin ja hyllytti pikkupoikien polkuautot sisäkäytöstä varastoon.

Siihen mennessä tosin kaikki huoneiden nurkat olivat jo ihan sälöinä, Max oli ajanut pikkuveljen päälle vähintään 10 kertaa ja Frans oli jättänyt sormensa renkaiden alle vähintään samanmoisen määrän kertoja. Autot olivat myöskin mukava kinastelun aihe, kun kavereita oli kylässä. Riita oli aina valmis, kuka saa milloinkin ajaa autolla..ja vielä kummallako autolla!

No, nyt riemu olikin rajaton kun rakkaat autot kaiveltiin varastosta ulkoleluiksi. Pojat pistivätkin heti autokisat käyntiin. Ja en tiedä auttaako ulkoilma vai onko ikää tullut sen verran lisää, että autokisat sujuivat yllättävän sopuisissa merkeissä :)

No, täytyyhän sitä vähän kolaroida..

Keulan kautta ympäri


Jee...!


Ferrarin alkukausi on alkanut vähän nihkeästi..Frans etenee maltilla, Max ei..!


Karkaakohan mopo käsistä?


Kivaa!9 kommenttia:

 1. vauhdikkaita kuvia ja söpöjä kuskeja! tosi kiva tuo Valtran traktori. mistähän sellaisia saisi?

  VastaaPoista
 2. Voi ihanat! Meillä on hiekkapiha ja lähitie on hiekkatie, joten kaikki mopoilut ja autoilut sujuvat vähän nihkeästi (niillä kuitenkin tässä ajetaan). Parhaiden kavereiden piha on sitävastoin asfaltilla ja varsinkin isoveli vetää samaikäisen ystävänsä kanssa siinä hurjia traktori- ja autokisoja (ja äitiä hirvittää).

  VastaaPoista
 3. Ukki on tainnut ostaa tuon traktorin ihan Valmetilta. Siis sieltä mistä niitä oikeitakin traktoreita ostellaan. On muuten laadukas ja tukeva peli :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia!
  Meillä on vastaavanlainen (kylläkin mopo) ollut aina ihan ulkoleluna. Ei nuo oikein mielestäni sisäkäyttöön sovi (ellei ole 200 neliötä tilaa jossa niillä ajaa...)

  VastaaPoista
 5. Söpö Valtrakuski :)! Kimperiä paremmin päähän taitaisi sopia oranssi Hankkijalippis ;).

  VastaaPoista
 6. Onpa tosiaan kivannäköinen peli tuo traktori! Meillä ollaan siirrytty kolaroimaan fillareilla. Siinä kaatuu korkeammalta ja kovemmin. Auts.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia :) Hauskaa tuntuu jokapojalla olevan noiden vempaimien kanssa.

  VastaaPoista
 8. Hihii, ihanat vauhtiveikot! :)
  Meillä on kanssa viety kaikki (paitsi yksi) sisäpotkuttimet ulos.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)