maanantai 10. marraskuuta 2014

MAINION TRIKOOPUSSILAKANAT JA MAKEAA UNTAMeidän Frans on ihan mahtava unisieppo. Kun Fransia väsyttää, poika voi nukahtaa ihan milloin ja mihin tahansa. Rattaitahan meillä ei ole enää käytetty pitkään aikaan, mutta aina välillä kaupungilla tai leikkipuistoreissulla Frans kaipailee rattaisiin nukkumaan. Ja autokyyti on ihan mahdottoman nukuttavaa touhua.
Kun Frans nukkuu, silloin ei tarvitse hyssytellä, vaan voi ihan reippaasti vaikkapa imuroida. Poitsulla ei ilmekään värähdä kesken makeiden unien. Makeaa unta onkin meillä sellainen legendalausahdus, joka Fransin suusta on kuulunut tyytyväisen muminan kera monestikin illalla, aamulla tai kesken päikkäreiden. Selvästi äitinsä poika, nukkuminen kun maistuu myös minulle J

Trikoopussilakanat on yksi sellainen haavelistan tuote, ei nyt hyvin kallis sellainen, mutta jäänyt kuitenkin aina hankkimatta ja kokeilematta. Mutta ensi yönä unitrikoot pääsevät testiin, tänään pedattiin Mainion raitaiset pussilakanat meidän sänkyyn. Kivalta näyttää, ja varmasti unikin näissä maistuu!
 

Pussilakanat, torkkupeitto ja tyynynpäällinen Mainio / Niilo Ilosta

Raidallinen torkkupeittoja nojatuoli / Ikea

Sänky / Asko

Peltipurkki / Ferm Living

Pinnatuoli / mummolan vintiltä

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniita! Ja mikä on tuo mahtava tapetti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kivoja! Tapetti on Eijjfingerin mallistosta :)

   Poista
 2. Onpa ihanan näköistä! Ja trikoolakanat kuulostaa kyllä tosi mukaville :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)