tiistai 23. syyskuuta 2014

HUUTONETISSÄ PALJON TOPPAA!


 
 
Nyt on toppavaatevarastot pengottu, ja Huutonettiin syötetty iso määrä poikien vanhoja talvivaatteita. Toppaa on nyt huudettavana monenkokoisena useammalta talvelta + muutamia pikkuvirheellisiä, ihan uusiakin pukuja. Kannattaa siis kurkkia löytyisikö teille mitään :)

Kohteisiin pääset TÄSTÄ, KLIK!

7 kommenttia:

 1. Mä oon tota Fransin parkatakkia hipuillu :D Mietin vaan että onko siinä meille lyhyet hihat, kun hihan mitta niin vähän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi hieno takki! :) Eikä ne hihat mitenkään erityisen lyhyet minusta ole ollut, vaan ihan normaalit. Hihoissahan on vielä sellaiset osittain päällihihan sisällä olevat resorit, jotka vielä lisäävät tuota hihan mittaa.

   Poista
  2. Hmm okei :) Täytyypä siis miettiä! Malli on varmaan sen verran siis erilainen tohon mihin vertasin mittoja.

   Poista
 2. Moikka! Tuli tuosta Molon Ski resort kuosista mieleen Ticketin sellainen mustalla pohjalla, valkoisella piirrettyjä laskettelijoita ? Et sattuisi kauppiaan ominaisuudessa muistamaan nimeä ja suurinpiirtein vuotta koska se oli mallistossa? ;) Se oli silloin meille liian "isojen" kuosi enkä ostanut. Edelleen se pyörii mielessä ja ajattelin yrittää etsiä, jos joku vielä myisi jossain käytettynä. :) t.Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, nyt ei kyllä tule tuollainen kuosi ollenkaan mieleeni. Aika hyvin kuosit yleensä muistan, mutta tällainen ei kuulosta ollenkaan tutulta.

   Muistaisiko joku lukijoista?

   Poista
 3. Hei! Muistatko, onko Molo Kidsin seeprahousuissa vyötäröllä sellainen paksu aika jäykkä kuminauha? Meillä on saman merkin farkkukuosiset käytössä ja niissä vyötärö on aika jäykkä. Terv, laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näissä tällainen aika napakka kuminauha on. Todennäköisesti sama kuin farkkukuosisissa, nämä housut ovat viime vuoden mallia.

   Meillä oli taas käytössä molemmilla pojilla viime talvena vastaavat housut ski resort-kuosilla, eikä koettu vyötäröä jäykäksi. Housut pysyivät hyvin jalassa ilman henkseleitäkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)