tiistai 22. huhtikuuta 2014

ONNETTOMUUKSIEN PÄÄSIÄINEN


Olipas ihana sää koko Pääsiäisen ajan. Meillä siitä ei tosin hirveästi päästy nauttimaan, kun sairastuttiin flunssaan melkein koko porukka. Katseltiin sitten vain sisältä käsin, vällyjen alta, kaunista ja aurinkoista kevätsäätä.
Frans ei sairastunut (ainakaan vielä) flunssaan, mutta teki hieman liian läheistä tuttavuutta ensin seinän ja sitten vielä lipaston kovan seinämän kanssa. Tuloksena näistä on yksi irronnut etuhammas, yksi heiluva etuhammas (onneksi maitohampaita molemmat), iso haava huulen yläpuolella ja valtavan turvonnut leuka.. Tekevälle sattuu, mutta ehkä Frans tästä oppi ettei kannata vetää pipoa syvälle päähän ja leikkiä zombia. Silloin kun vain ei näe minne menee ja kaappi voi tulla yllättävän kovalla vauhdilla vastaan..

Onneksi sentään ehdittiin makkaranpaistoon tutulle laavulle, se on aina yhtä mukavaa. Sää oli melkein samanlainen kuin viime jouluna TÄÄLLÄ, ei sentään se tavanomainen joulusää niin kuin silloin arvuuttelin J
Meillä oli Pääsiäisenä paljon kivoja sukulaisia kyläilemässä, joten pyhät vietettiin kyllä mukavissa merkeissä näistä sairasteluista ja onnettomuuksista huolimatta. Pääsiäiseen mahtui myös äidin pieni muodonmuutos, siitä lisää myöhemmin. Loppuviikko täytyy kyllä jatkaa sairastelua ja parannella haavoja ihan kaikessa rauhassa.

Vappua, munkkeja, serpentiiniä ja vapputivolia odotellessa, mukavaa viikkoa kaikille! J

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)