maanantai 7. huhtikuuta 2014

MONSTEREITA LIITUTAULULLA
Meillä on maalattuna iso liitutaulu keittiön liukuoveen. Se on ihan kätevä liitutaulun paikka, koska tarvittaessa ison mustan liitutauluoven saa liu’utettua piiloon. Liukuovi on alkuperäinen, siihen ei remontissa koskettu. Ainut fixaus oli tämä liitutaulumaalin maalaaminen.
Liitutauluun on kiva kirjoitella aikatauluja, viikon tapahtumia ja muita muistettavia juttuja. Ja voihan siihen kirjoittaa vaikka kellonajan, milloin ruoka pitää ottaa uunista. Koululeikkejä siinä ollaan myös leikitty, ja harjoiteltu kirjoittamista. Ja onhan liitutauluun kiva jättää perheelle hauskoja viestejä, varsinkin mieheni on erikoistunut näihin.

Pojat innostuvat aina välillä taiteilemaan liiduilla teoksia oveen, kuten myös viime viikonloppuna. Tällä kertaa liitutaululle taiteiltiin monstereita, paljon eri värisiä ja eri kokoisia, koko oven leveydeltä. Monsterit keksittiin varmaankin näiden uusien Aarrekidin paitojen innoittamana.
Meidän keittiössä siis katsellaan ainakin tämä viikko monsteriseinää, katsotaan minkälainen taideteos liitutaululle seuraavaksi ilmestyy.

 Iloista viikkoa kaikille! J

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on keittiöön maalattu liitutaulu"seinä", mutta aika vähälle käytölle jäänyt. Kyllästyin sen pyyhkimiseen :D Ihanat paidat pojilla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)