lauantai 15. maaliskuuta 2014

KAHDEN TAKIN TEKNIIKALLA


Joko teillä ollaan siirrytty välikausivaatteisiin?
Meillä ollaan, puolittain. Pojat ovat olleet päiväkodissa ”kahden takin tekniikalla”, eli päiväkotiin mennessä ja aamulla ulkoillessa toppatakilla, sitten iltapäivän ulkoiluun on vaihdettu välikausitakit. Housuina ovat olleet koko ajan välikausihousut, ja hatut + hanskat taas mallia talvi.

Toimiva tekniikka, tosin joutuu jonkin verran kantamaan vaatteita edestakaisin. Mutta meillä on mahtavan lyhyt päiväkotimatka, joten sen kyllä jaksaa. Itse asiassa asutaan taloissa, jotka näkyvät näissä päiväkodin pihalla otetuissa kuvissa heti ensimmäisenä aidan takana.
Poikien takkeina on Ticketin maastokuosiset parkatakit, ja housut Molo Kidsin mustat välikausihousut. Maxilla on takista koko 128 cm ja Fransilla 122 cm, housut taas Maxilla 134 cm ja Fransilla 128 cm.

Tähän settiin kyllä tekisi mieli punaisia välikausihousuja.. Tuo vetoketjun väri on oranssi, mutta menee minusta hyvin myös punaisen kanssa.
Kunhan vähän lämpenee ja tuuli hellittää, hatuiksi näihin setteihin on varattuna NÄMÄ.

Aurinkoista viikonloppua! J

5 kommenttia:

 1. Hyvä tekniikka tuo kaksi takkia. Meillä tulee niin kylmästi, että käytössä on vielä toppatakit.

  VastaaPoista
 2. Meillä on kans kuljettu kahden takin tekniikalla - vähän päivästä riippuen. Koululainen kulkee jo lähes koko ajan välikausitakissa ja keskimmäinen on niin kova hikoilemaan, että pärjää myös jo hyvin välikausitakilla, mutta kylmempien päivien varalta myös toppavaatteet ovat edelleen esillä. Välikausipuvuista saa kyllä lämpimät, kun laittaa aamun kylmemmille ilmoille villaa alle.

  VastaaPoista
 3. Tämähän tuli kuin tilauksesta (siis nämä takki kuvat) :) Kivalle näyttää!

  Meillä kans vähän sekalainen vaatetus. Välikausihankinnat vielä täysin vaiheessa, mut osa viime vuotisista mahtuu nyt keväällä. Plain rain fleecellä on ollut nyt käytössä ja yhden haalarin pesin jo pois. Nyt vaan sitä takatalvea pelätessä :) Ajattelin kuitenkin turkiskengät jo viedä takaisin kotiin, jos goret ja kumpparit jättäs tänne kakkoskotiin :)

  VastaaPoista
 4. Tuo kahden takin tekniikka on varmasti viime aikoina ollut paras. Meillä on menty talvikamppeilla, Ticketin kevyemmillä, mutta loppuviikosta tuli isommalta palautetta, että kuuma oli välitunnilla. En vain ole ehtinyt ottaa esiin välikautta. No, nyt kun ulos katsoo ja lunta on taas reippaasti, tulee mieleen, että tarvitseeko edes hetkeen välikautta miettiä.

  Tuo maastokuosinen on magee, mietin sitä hetken meidän Esikoiselle, mutta päädyin sitten kuitenkin yksiväriseen. Nyt vähän harmittaa! Näyttää niin hyvälle :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on menty vähän kelistä riippuen talvi- tai vk-vaatteissa. Tänään tuli lunta, joten nyt mennään talvivaatteilla. Aiemmin viikolla oli lämpimimpinä päivinä vk-vaatteetkin käytössä. Eskarissa on ollut kulunein toppatakki sekä toppa- että vk-housut mukana, että voi ainakin iltapäivästä laittaa vk-housut. Tuuli oli kyllä viikolla sen verran kylmä, että talvitakki oli tarpeen itse kullakin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)