maanantai 3. maaliskuuta 2014

HIIHTOLOMAN MÖNKIJÄSAFARI JA NAAMIOPIPOTMeillä vietetään puolittaista hiihtolomaa, siis pojat ovat kyllä ihan täyden viikon lomalla, mutta me vanhemmat vuorottelemme töissä/lomalla. Lomasuunnitelmiin kuuluu kotoilun lisäksi ainakin Lego-elokuva ja Hop Lop-käynti, kun ei nämä kelit oikein suosi sitä perinteistä hiihtoloman luistelua ja hiihtämistä.
Viikonloppuna aloitettiin loma ja otettiin poikien kanssa irtiotto kotiympyröistä, lähdettiin mummolaan. Mukava ja vauhdikas viikonloppu sisälsi mm. makkaranpaistoa, shoppailua, kylpylää ja mönkijä-ajoharjoituksia.

Ukin juuri hankittu mönkijä olikin pojista loman kohokohta! Ei tarvinnut paljoa houkutella poikia ulos, kun mönkijä odotti pihalla.
Oheiset kuvat ovat kyllä trikkikuvia, pojat eivät (todellakaan) itse ajaneet mönkijällä, mutta istuivat kyllä enemmän kuin mielissään kyydissä ja ”ohjaisivat” mönkijää. Äiti kävi kyllä jäällä pyörimässä ympyrää J

Frans oli enemmän kuin tyytyväinen, kun makkaranpaisto-laavullekin päästiin kätevästi mönkijällä eikä tarvinnut kävellä! Se kun ei ole meidän Fransin lempihommaa, muistatteko esim. takkuisen päiväkotimatkan TÄÄLLÄ?
Shoppailureissulla löytyi pojille edullisesti 5€/kpl hauskat Bulan naamiopipot. Arvasin jo heti kaupassa, että nämä varmasti kelpaavat. ja niinhän siinä kävi, että pipot vedettiin heti päähän ja ensimmäinen yö nukuttiinkin pipot päässä.

Meillä jatketaan osa-aikalomailua. Mukavaa viikkoa kaikille hiihtolomalaisille, ja työniloa töihin jo palanneille! J

3 kommenttia:

 1. Makeet pipot. Kyllä meidänkin pojat olisivat innoissaan mönkijäkyydistä. Toistaiseksi pitää pärjätä pelkällä minitraktorikyydillä.

  Mukavaa osaloman jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi mäkin olin viikonloppuna ekalla ajelullani, muuten olisin ollut kade;) kivat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Mönkijää pitää kyllä päästä testamaan! Pääsiäisenä sitten:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)