tiistai 26. helmikuuta 2013

Uudet sisätossut

Pojat tarvitsivat kipeästi uudet sisätossut, vuoden päiväkodissa käytetyt Starchildin nahkaiset tossut olivat ensinnäkin pienet ja aikalailla kuluneet (siis suorastaan reikäiset).

Ongelmahan tässä sisätossujen hankinnassa oli se, että meillä ei enää kelpaa mikä vain äidin valitsema kauhakuormuri- tai pingviinitossu. Se on "ehdottamasti ei" kaikille vähääkään vauvamaisille kuoseille, väriä saa (ja pitääkin) onneksi olla.

Sain myös ohjeita kysellä kavereiden vanhemmilta, mistä he oikein löytävät kaikkia hienoja hämähäkkimies tms. tossuja.. Minä kun olen yrittänyt kiven kovaan väittää ettei niitä ole saatavilla, hih!

No, päästiin tossujen ostossa kompromissiin. Värikkäät Lego Crocsit, joissa on Batman jibbitsit. Onnistunut sekoitus äidille ja pojille mieleisiä juttuja :)


8 kommenttia:

 1. Mut hei, noihan on tosi kätevät! Voi sit (jos ei tarvi enää) käyttää myös ulkona kesällä :)!

  VastaaPoista
 2. Erittäin hienosti ratkaistu sisätossu-ongelma :). Nuo limet on mun mielestä eritysien hienot :D. En vaan ole keksinyt kuinka myydä nuo meidän neidille... Hello kitty-jibbitseilläkö :D.

  No just nyt sillä on kyllä kivat punaiset perusCrocsit ja noissa Legoissa sen jalka on pahasti kahden koon välissä. Mutta jos kuitenkin sitä seuraavaa kokoa :D.

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Nuo vihreet on herkun väriset... Saas nähä pitääkö kesäks ostaa uudet crocsit ja tuollaset legot oiski kivat...

  VastaaPoista
 4. Onpa kivat ! :) Meidänkin vissiin pitäis poitsulle uudet crocksintyyppiset kesäksi hommata.

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat nuo limet! Taas haaveilen kesäksi keltaisista Crocseista, jotka vaihtaa väriä auringossa :D

  VastaaPoista
 6. no wau, nää on hienot! kesäksi saattaa olla päivitystarvetta crocseissa :)

  VastaaPoista
 7. titti: Joo, nämä otetaan ulkokäyttöön kesälomalla :)

  L-E: Jibbitsit pelastaa, makeita pinkkejä Hello Kittyjä vain kenkiin kiinni :)

  Miima: Oho, väriä vaihtavat Crocsit kuulostaa kyllä tosi hienolta!

  VastaaPoista
 8. Tosi hienot! Meidän päiväkotiin vaan ei saa viedä crocseja ja reinoja. Eivat kuulemma pysy tarpeeksi hyvin jalassa ja toisaalta ovat huonot jumpassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)