maanantai 18. helmikuuta 2013

Tupsuilua


Meillä oli mukava viikonloppu. Viikonlopuksi ei ollut mitään suunnitelmia, eikä oikeastaan tehtykään mitään erityistä. Ja siinä se mukavuus varmasti piileekin, aikatarkan arjen vastapainoksi on kiva joskus ottaa rennosti ja edetä ilman suunnitelmia.

Viikonloppu sisälsi lasten elokuvia, Hop Lop-riehunnan, uuteen kirppariin tutustumisen ja mukavaa jutustelua sattumalta tavattujen ystävien kanssa. Ja tietysti vähän viikonloppu-herkutteluakin :)

Pojat halusivat myös testata Pim Pamin uusia tupsupipoja. Varsinaisestihan nämä ovat välikausihattuja kevääksi/syksyksi, mutta näin nollakelillä ja kaupunkireissuilla menevät hyvin jo nyt.

Fransista on ihan mahdottoman hauskaa, että tupsu lähtee irti. Poika irrottelikin tupsua koko reissun ajan, onneksi tupsu on sentään vielä tallessa. Pojista hatut ovat mukavat päässä, ja äitiä miellyttää ulkonäkö. Tupsut on tosi hauskat!

Pojilla on molemmilla hatuista koko XL. Nämä hatut ovat tulossa poikien ykkösvälikausisetteihin, Molon sateenkaaritakin kanssa. Värit tulevat olemaan toisin päin, Max haluaa ehdottomasti punaisen ja Frans mustan. Onneksi sateenkaari-takkiin sopivat melkein kaikki pipot ja värit, niin voi sitten vaikka vaihtaa kesken kauden!

Mukavaa viikon alkua :)4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Ollappa nyt se poika, niin salamatakki ja musta tähtipipo olisivat mh-hankinta täälläkin:) Kerrotko noista pimpameista sen verran, että onko ne kokonaan kaksinkertaista velouria vai otsaan asti vain. Viime kevään pipot olivat otsaan asti ja mielestäni ne oli hankalat. Tytöt ei saanut itse niitä siististi päähän, vaan aina ne oli kierussa suuntaan tai toiseen...

  VastaaPoista
 2. Kivat pipot!! Ollapa talviversiona - meillä on ensi talveksi tuo tähti/salamahaalari, ja päähine vielä hieman hakusessa!

  VastaaPoista
 3. Hienot pipot! Mä vein kuorman perjantaina uudelle kirppikselle, täytyy tänään käydä kurkkaamassa, miten kauppa on käynyt. :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. maiju: Pim Pamit ovat edelleen kaksinkertaisia vain siitä alusta, tarkoitus on ettei pipo ole välikauteen liian kuuma.

  Mutta sisäpuoli on sivuiltaan ommeltu kiinni, joten meillä ei ainakaan vastaavia ongelmia ole ollut :)

  Miima: Joo, tuo hattu käy kyllä ihan loistavasti salamapuvun kanssa!

  Jennijee: Aika tyhjältähän tuolla kirpparilla näytti, vaikka pöytiä olikin tosi paljon.. Toivottavasti on teilläkin hyvin kauppa käynyt :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)