maanantai 1. elokuuta 2011

T2H BAGGIE NORTH


Ticket to Heavenilta saapuivat Niilo Iloon lämpimät, yksiväriset Baggie North-haalarit! Haalarit ovat vedenpitäviä (8000mm), tuulenpitäviä ja hengittäviä, saumat teipattu. Haalareissa on todella kestävä, hieman kiiltäväpintainen kangas. Väreissä paljon valinnanvaraa.

Koot suht' reiluja, kuten viime talvenakin. Mutta ei niin jättisuuria, kuin esim. Ticketin välikausi-haalarit. Alakuvissa Maxilla 110 cm haalari; Max on 4,5 v, 109 cm pitkä ja siirtymässä vaatekokoon 116 cm. Maxilla puvun alla sisävaatteet, mutta ei välikerrosta.

14 kommenttia:

 1. Onpa ne nättejä! Varsinkin tuo Maxin päällä oleva sininen on aivan ihana. Meinaatko ottaa Maxille tuon sinisen?

  VastaaPoista
 2. Aika kiva tuo väri mikä Maxilla on päällä!:)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Tuleeko sulle myyntiin baby baggieta koossa 98cm? Mielelläni vielä pukisin 2-vuotiaalle kahdella vetoketjulla, kun hän ei osaa vielä itse pukea, niin tavan baggie tuntuu niin hankalalta pukea? :)

  VastaaPoista
 4. Saana: Sininen on kiva, mutta myös Insignia blue (tumma harmaansininen) on tosi kiva, ja samoin harmaa.. On vähän valinnan vaikeutta :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Valitettavasti ei tule Baby Baggieta koossa 98 cm :)

  VastaaPoista
 6. aivan ihana!painiskelen sen asian suhteen että kmman värin otan tytölle tummanluumun vai ruskea, jos joskus tulee lisää lapsia niin ruskea vois olla turvallinen valinta. pojalle taas haaveilin molo kids:in haalaria mutta sen pitäs olla mielellään tumma. Poika on sellanen hoikkeliini ja jonkun puheista ymmärsin että silloin molo kids olisi istuvampi? koot on kyllä molemmissa täysin hukassa.

  VastaaPoista
 7. Kävin täällä Porissa paikallisessa lastenvaateliikkeessä näitä kurkkaamassa ja yllätyin kokojen reiluudesta.
  Oma 104cm pitkä lapsi mahtui reilusti 98cm pukuun, ainoa että hihat näytti lyhkäsiltä. Mutta 104 koko oli ihan jätti hänelle!

  Materiaali vaikutti loistavalta ja kokonaisuudessaan haalari oli tosi kiva. Harmi kun ei ollut nähtävillä kuin tummansininen ja kirkkaanpunainen.


  Mutta Molo Kidsiä vielä odotellessa :)

  Terv. Eve

  VastaaPoista
 8. Minnapas: Molo Kidsin haalarit ovat tosiaan kapeampaa mallia kuin Ticketit. Mutta kyllä meillä ollaan käytetty hoikilla pojilla molempia malleja, eli tämäkin on vähän makukysymys :)

  Meillä on otettu Ticketin toppahaalareista aina pykälää pienenpi koko kuin Molon haalareista. Molosta vähän reilu koko ja Ticketistä noin omaa vaatekokoa vastaava koko :)

  VastaaPoista
 9. Eve: Meillä on aina Ticketeistä otettu oma vaatekoko, silloin hihat on sopivat ja lahkeissa + niska-haaramitassa on sopivasti reiluutta välikerrokselle, leikkitilaa ja varaa pitkän talven kasvua varten.

  Mutta lapset ovat aina vähän erilaisia rakenteeltaan ja mittasuhteiltaan (kuten me aikuisetkin), eli kokoneuvoja voi antaa mutta lopulta se oikea koko löytyy vain sovittamalla :)

  VastaaPoista
 10. vielä täytyy kysästä kun en ole kumpaakaan ticktiä enkä moloa päässyt livenä hipeltämään niin niiden paksuudesta. tarkeneeko niillä pakkasilla?

  VastaaPoista
 11. Minnapas: Molemmat haalarit ovat tosi lämpimiä, tarkenee varmasti kovimmillakin pakkasilla :)

  VastaaPoista
 12. rupesinkin tänään miettimään tuota huutista päivitellessäni että jos ottaisinkin tämän keskimmäiselle ja unohtaisin sen vauvan haalarin ku niitä on :) keskimmäiselle siis kakkos haalariks ;) tai kummin päin vaan =)

  VastaaPoista
 13. pääni taas puhki miettiny näitäki :D

  VastaaPoista
 14. Kerropa eroaako sen kukkakuvioisen Ticketin haalarin kangas näistä yksivärisistä (kestävyyttä mietin)?

  Ja sinun kokemus Ticketin talvihaalarit verratuna Molokidsiin? Ja tarkoitan erityisesti kestävyyttä.

  Käydään lauantaina Myn kanssa kokeilemassa eri pukuja ja ehkäpä tässä lähiaikoina päästäisiin selvyyteen talven puvuista...ja siitä, mikä kokoisia niiden pitäisi olla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)